Τρία δυνατά… “χαρτιά” στα χέρια του Μπακογιάννη!

Τρεις σπουδαίες μεταγραφές ολοκλήρωσε προ ολίγου ο Σμόλικας Φαλάνης, ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική και την αμυντική γραμμή του συλλόγου!

Συγκεκριμένα, ο Σμόλικας απέκτησε τον Δημήτρη και Θοδωρή Μανακούσιο από τη Λάρισα 2012, με τους δύο ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν ουσιαστικά σε γνώριμα λημέρια.

Ακόμη, ποδοσφαιριστής του Σμόλικα Φαλάνης λογίζεται και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Καλπίας από την Αμπελιά, όπου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Λάρισας και Αετό Μακρυχωρίου.

Ο Δημήτρης Μανακούσιος αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στην επιθετική γραμμή των “πρασίνων” και ο Θοδωρής Μανακούσιος με τον Δημήτρη Καλπία θα δώσουν λύσεις στο κέντρο της άμυνας του συγκροτήματος του Βασίλη Μπακογιάννη.

Πιο αναλυτικά:

Ο Σμόλικας Φαλάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρεις σπουδαίες μεταγραφές! Στην ομάδα επιστρέφουν ο Δημήτρης και Θοδωρής Μανακούσιος και η τρίτη προσθήκη αφορά αυτή του Δημήτρη Καλπία! Τα δύο αδέρφια μέχρι πρότινος φορούσαν τη φανέλα της Λάρισας 2012 και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στην Αμπελιά και από εδώ και στο εξής αμφότεροι θα παίζουν στον Σμόλικα, όπως και θα αγωνίζονται κάτω από τις οδηγίες του Βασίλη Μπακογιάννη. Ο Σμόλικας Φαλάνης καλοσωρίζει τα τρία νεα μεταγραφικά αποκτήματα στην ομάδα και τους εύχεται να βοηθήσουν τον σύλλογο ώστε να πετύχει τους στόχους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά!”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...