Τρίκαλα: Εκτός πλάνου για Ηρακλή ο Νιάρος

Το πρωϊ του Σαββάτου 19/1 ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΑΟ Τρίκαλα για τον αγώνα με τον Ηρακλή, την Κυριακή 20/1 στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Ο Χρήστος Νιάρος θα είναι εκτός αναμέτρησης καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Από την άλλη, στην αποστολή αναμένονται και αρκετοί από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες και θα δούμε αν θα χρησιμοποιηθούν κάποιοι απ΄αυτούς με τις πληροφορίες να λένε ότι θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα στον αγώνα. Συμελίδης και Γιουκαρής συμμετείχαν κανονικά στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα 7 παίκτες: Ζακουανί, Ντόσης, Υψηλός, Ντιαλό, Αϊβάζογλου, Σμυρλής, Λάσκαρης.

Ενώ στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει 9 παίκτες οι: Γκόλιας , Κέζος (πήγε σε ομάδα Β Εθνικής Κύπρου), Μαλάι , Μαντιανί, Ηλιάδης, Σιαλμάς (πήγε στον Ηρόδοτο), Ρούνεϊ ( πήγε στον Αήττητο Σπάτων), Μακρίδης (πήγε στον Ιωνικό), Γκατσολάρι.

Στις προπονήσεις των Τρικάλων μετέχουν εδώ και κάποιες ημέρες και τέσσερις  ακόμη ξένοι παίκτες. Δεν αποκλείεται κάποιος ή κάποιοι απ΄αυτούς να αποκτηθούν. 

Πηγή: TrikalaSportiva

The post Τρίκαλα: Εκτός πλάνου για Ηρακλή ο Νιάρος appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...