Τρίκαλα: Με 18αδα στο Ηράκλειο

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν για το Ηράκλειο, για τον αγώνα κόντρας τον Εργοτέλη.

Οι παίκτες είναι οι εξής: Ταΐρης, Γιδόπουλος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Κέζος, Πάνος, Γκουγκούδης, Γκόλιας, Νιάρος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Τριανταφυλλάκος, Γκατζολάρι, Κατσαντώνης, Σταματάκος, Ρούνεϊ, Καπός και Συμελίδης.

Σημαντικά έργα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Μισό εκατομμύριο ευρώ δίνεται για την πλήρη ανάπλαση και ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων. Με δύο αποφάσεις του το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων ενέκρινε την αποδοχή του συγκεκριμένου ποσού, για να ξεκινήσουν έργα ουσίας στο ταρτάν, στις κερκίδες και στα αποδυτήρια του Σταδίου.

Πρόκειται για μία πάρα πολύ μεγάλης ουσίας παρέμβαση που αλλάζει πλήρως την εικόνα του Σταδίου των Τρικάλων. Δίνεται πλέον η δυνατότητα, αφ’ ενός στους αθλητές, να μπορούν να προπονηθούν σε καλύτερες συνθήκες, αφ’ ετέρου στους θεατές να μπορέσουν να παρακολουθήσουν με καλύτερες συνθήκες τους αγώνες. Και κατά τρίτον, θα μπορούν να διοργανώνονται στα Τρίκαλα ακόμη περισσότεροι αγώνες υψηλού επιπέδου, σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα.

Πηγή: GoalTrikala

The post Τρίκαλα: Με 18αδα στο Ηράκλειο appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...