Τρίποντο από τον πάγκο!

Με “χρυσές” αλλαγές κατάφερε και κέρδισε ο Ροδιακός τον Λαρισαϊκό στο γήπεδο του Βιολογικού με σκορ 0 – 1. Έτσι οι κινήσεις του προπονητή στον πάγκο τον δικαιώνουν απόλυτα. Με αυτό το τρίποντο οι φιλοξενούμενοι πήραν μια ανάσα στη μάχη για τη παραμονή. Από την άλλη σαν να μην έχει “πάτο” το βαρέλι με τον Λαρισαϊκό να αναζητεί μετά από οχτώ αγωνιστικές ακόμα τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα το χειρότερο ενεργητικό και παθητικό από όλες τις ομάδες.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ροδιακόύ ήταν αυτή που κυνήγησε το σκορ και στο 17′ ο Πατρίκου βγήκε τετ – α τετ με τον Μόσιαλο, αλλά ο τερματοφύλακας του Λαρισαϊκού απόκρουσε τη μπάλα.

Στο 32′ ο Ευαγγέλου έπιασε την κεφαλιά, λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ο Μόσιαλος και πάλι έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Νίκος Αλεξούδης, “έριξε” στο παιχνίδι τους Τσιρόπουλο και Τόρη. Οι δύο παίκτες τον δικαίωσαν μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τόρης με ωραία ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Τσιρόπουλο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τελευταία καλή φάση στην αναμέτρηση για τον Ροδιακό στο 59′ με τον Μόσιαλο να αποκρούει εξ΄  επαφής το τετ – α – τετ του Τόρη.

Οι Συνθέσεις

Λαρισαϊκός: Μόσιαλος, Γιαννακάρας (65′  Κουρούκας), Καρβουνιάρης, Κούνδουρος, Γενιτσεφτσής, Συράκης, Τσιμπουκλής, Σαγάνης, Παπαγιαννόπουλος (75′ Κατσιούλης) , Γιώργης, Γκιουρσάνης.

Ροδιακός (Νίκος Αλεξούλης): Μόρας, Μαντζαφλάρας, Γκαμπέτας, Γεροστέργιος, Παζώλης, Σπάχος, Κάτσας, (75′ Παππάς), Μπαλικούρας, Φτεργιώτης (46′ Τσιρόπουλος), Πατρίκου, Ευαγγελόπουλος (46′ Τόρης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...