«Τρελή» πρόταση της Αλ Νασρ για Κόντε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Αλ Νασρ υπερκαλύπτει την ρήτρα του Πέδρο Κόντε και του έχει προτείνει τρελό συμβόλαιο για να κλείσει την μεταγραφή του Ισπανού.

Οι άνθρωποι της Αλ Νασρ ήρθαν για τον Πρίγιοβιτς, το deal δεν έγιναν αλλά ήταν αποφασισμένοι να γυρίσουν με φορ πίσω στην πατρίδα του. Και όπως όλα δείχνουν με φορ που έπαιζε στην Ελλάδα. Και ο επόμενος εκλεκτός τους σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι ο Πέδρο Κόντε. Μάλιστα οι επαφές έχουν προχωρήσει τόσο που δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξει συμφωνία και στις τρεις πλευρές. Για την ακριβεία απομένει μόνο το ναι του Ισπανού επιθετικού.

Η Αλ Νασρ όχι μόνο καλύπτει την ρήτρα που υπάρχει για τον Κόντε (900.000 ευρώ) αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δίνει κι ένα ποσό κατάτι μεγαλύτερο! Ταυτόχρονα δίνουν στον Κόντε το συμβόλαιο της ζωής του και όλα δείχνουν πως το deal πολύ δύσκολα θα χαλάσει. Τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι της Αλ Νασρ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Ισπανού επιθετικού ώστε να κλείσει η συμφωνία.

Μάλιστα η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη που πλέον και ο ΠΑΣ Γιάννινα προχωράει την αντικατάσταση του Κόντε!

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...