Τριανταφυλλόπουλος στο gazzetta.gr: «Το πέναλτι έκρινε το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έστειλε μήνυμα νίκης στην Ξάνθης, μέσω του gazzetta.gr, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» και στάθηκε στη φάση του πέναλτι, που ουσιαστικά έκρινε και το αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης, μετά την ισοπαλία στο Φάληρο, δυσκόλεψε πολύ τον Ολυμπιακό και δεν ήθελε πολύ στο να οδηγήσει τον πρωταθλητή Ελλάδας σε νέα γκέλα. Η φάση του πέναλτι, όμως, έκρινε το αποτέλεσμα και σ’ αυτό στάθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης».

«Όπως είδαμε στο ματς του Σαββάτου, έτσι και τώρα κοιτάξαμε να έχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να ελέγξουμε το τέμπο και να στείλουμε τον Ολυμπιακό σε σέντρες από τα δεξιά και τα αριστερά. Εμείς είχαμε φορτώσει την περιοχή και έτσι δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Το ματς κρίθηκε στη φάση του πέναλτι. Αν δεν γινόταν αυτή η στιγμή, νομίζω δεν θα δεχόμασταν κάποιο γκολ γιατί ήμασταν οργανωμένοι. Θεωρώ όμως ότι και μετά το 2-0 παλέψαμε, βγάλαμε ένα γκολ και δείχνουμε ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα και δεν αφήνει τίποτα ανεκμετάλλευτο», είπε ο κεντρικός αμυντικός των Αρκάδων σχολιάζοντας το ματς και συνέχισε για το αν ο Αστέρας αξίζει να είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία:

«Έχω πει ξανά ότι η ποιότητα κι ο χαρακτήρας που έχουμε ως ομάδα και ως παίκτες δεν μας επιτρέπει να βρισκόμαστε εκεί που είμαστε τώρα. Πρέπει να βγάλουμε περισσότερο εγωισμό και να πιστέψουμε στον εαυτό μας ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε στον κόσμο που μας άσκησε άσχημη κριτική ότι μπορούμε να πάμε ψηλότερα».

Στην τελευταία φάση έπρεπε να μείνεις εκτός για να σου περιποιηθούν ένα τραύμα.

«Ανά πάσα στιγμή πρέπει να βοηθάω την ομάδα μου, έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Έτυχε να είναι κόρνερ και να μην είμαι εκεί. Είπα στους γιατρούς «κλείστε το τραύμα», ώστε να μπορέσω να μπω στην περιοχή και να αυξήσω την πίεση. Δεν ήμουνα, δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε… Δυστυχώς έτσι είναι η μπάλα. Κερδίζουμε την εμπειρία και προχωράμε με γνώμονα αυτά τα δύο ματς».

Πόσο σημαντική είναι η νίκη στο ματς με την Ξάνθη δεδομένου ότι η ομάδα έχει να νικήσει αρκετό διάστημα;

«Αυτό λείπει μόνο να έρθει το αποτέλεσμα, να ανέβει η ψυχολογία, πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν. Οι τρεις βαθμοί στην Ξάνθη είναι επιτακτικοί ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά αλλά και να πάρουμε ψυχολογία ώστε να είναι πιο βατή η συνέχεια».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...