Τριπλή ενίσχυση στο Μαυροβούνι

Το Μαυροβούνι μπήκε για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, «ψωνίζοντας» από την Αστραπή Νέας Πολιτείας, συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα «πετεινούς» θα βρει η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, του Μιχάλη Κυριάκο, Βασίλη Μπατζέλα και Γιάννη Κολοφούτη. Και οι τρεις την περσινή σεζόν ξεχώρισαν με τη φανέλα της Αστραπής Ν. Πολιτείας, σώζοντας τη χρονιά εν τέλει στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι-άουτ, μετακομίζοντας πλέον με ένα… αμάξι στη νεοφώτιστη ομάδα του Μαυροβουνίου που έχει στόχο με το… «καλημέρα» να αφήσει το στίγμα της στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Παράλληλα ο αθλητικός σύλλογος του Μαυροβουνίου το περασμένο Σάββατο (08/07) πραγματοποίησε την καλοκαιρίνη του χοροεσπερίδα στη πλατεία του χωριού όπου εκτός του ότι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, βράβευσε παράλληλα και τους χορηγούς της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι: Καλτσάς, Μπουχλαριώτης, Τσίντζος, Λύτρας, Αθανασίου, Σωτήρης, Τσινούλης και Μπατζέλας για την οικονομική τους ενίσχυση στην ομάδα, ενώ τέλος βραβεύτηκε και ο διαιτητής Λάμπρος Αθανασούλας ο οποίος «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε αγώνα του Μαυροβουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com