Τρομερά λάθη στα ονόματα των ποδοσφαιριστών

Απορία προκάλεσε σε όλους όσους παρακολούθησαν τον αγώνα της ΑΕΛ από την τηλεόραση τα απίστευτα λάθη που έγιναν στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της, μιας και υπήρξε μεγάλο θέμα ανορθογραφίας. Και τα προβλήματα με τις φανέλες δεν σταματούν εκεί.

Συγκεκριμένα τα λάθη ολκής αφορούσαν κυρίως τους ξένους ποδοσφαιριστές. Ο Wallace βαφτήστικε Wouallas, ενώ ο Bozovic έδωσε στη θέση του στον Bojovic! Μικρό το κακό με τον Perrone που έγινε Perone.

Και τα λάθη δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του ArenaLarissa.gr οι φανέλες πήγαν για τύπωμα μόλις την περασμένη Πέμπτη. Στο τυπογραφείο ανακαλύφθηκε ένα τρομερό λάθος όσον αφορά τα μεγέθη των εμφανίσεων. Μιας και η εξωτερική ετικέτα του ρούχου έγραφε «Medium» και η στολή ήταν «XLarge» δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα ακόμη και στο τι θα φορέσουν στη πρεμιέρα οι «βυσσινί». Ευτυχώς όμως το πρόβλημα αυτό ήταν μόνον στη «βυσσινί» φανέλα. Κάτι όμως για το οποίο δεν ευθύνεται η ΑΕΛ αλλά η εταιρία.

Το μοναδικό «φάουλ» της ΠΑΕ είναι πως άφησε τα τυπώματα για την τελευταία ημέρα πριν τη σέντρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com