Τσαντισμένος ο Ντιέγο Κόστα με τον μισθό του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο

Ο Ντιέγο Κόστα ήταν εκνευρισμένος τελευταία από το γεγονός ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν παίρνει ένα πολύ υψηλό μισθό μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το καλοκαίρι ο Γκριεζμάν πήρε την απόφαση να μείνει στην Ατλέτικο, απορρίπτοντας την πρόταση της Μπαρτσελόνα, ωστόσο χρειάστηκε μια υπέρβαση από τους «Ροχιμπλάνκος», οι οποίοι αναπροσάρμοσαν το συμβόλαιό του, εκτινάσσοντας το στα 20 εκατομμύρια ευρώ τη χρονιά.

Αυτό σύμφωνα με τη Marca έχει δημιουργήσει προβλήματα στα εσωτερικά της ομάδας και συγκεκριμένα με τον Ντιέγο Κόστα, ο οποίος παρότι επιθυμούσε να παραμείνει ο Γάλλος άσος στην ομάδα, είναι πλέον ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το οικονομικό κομμάτι.

Ο Κόστα δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο ίδιος αμείβεται με 8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, τη στιγμή που το νέο συμβόλαιο του Γκριεζμάν του αποφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.

Μάλιστα, ο επιθετικός της Ατλέτικο ζήτησε από τη διοίκηση να του αυξήσει τις αποδοχές, εισπράττοντας αρνητική απάντηση. Πάντως, όπως προσθέτει η Marca, το κλίμα φαίνεται πως έχει αποκατασταθεί καθώς ο Κόστα δείχνει να το αποδέχεται.

Τσαντισμένος ο Ντιέγο Κόστα με τον μισθό του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...