«Τυχερός που έρχομαι στην ΑΕΛ»

«Αισθάνομαι τυχερός που έρχομαι στην οικογένεια της ΑΕΛ». Αυτά ήταν τα λόγια του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΛ, Παναγιώτη Μπάλλα στην εφημερίδα «Ελευθερία» από την Καρδίτσα απ΄ όπου βρίσκεται ακολουθώντας πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων.

«Ως Θεσσαλός γνωρίζω την ιστορία της ΑΕΛ και πόσο σημαντική ομάδα είναι και θέλω να δικαιώσω τον ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά και να τον βοηθήσω να υλοποιήσει τους στόχους της. Αυτό θα γίνει με δουλειά από την πρώτη μέρα ώστε ολοι μαζί να καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που είναι από τους πιο δυναμικούς του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για το εάν γνωρίζει κάποιος παίκτες;

«Ναι, αγωνιστικά γνωρίζομαι με τον Νίκο Γκόλια που είναι συμπατριώτης μου και φίλος, ενώ παίζαμε μαζί και στις μικτές της Καρδίτσας, αλλά και τον Τάσο Λαγό που αγωνιζόμασταν μαζί στις Εθνικές ομάδες».

Για τον εάν θα υπάρξει ανταγωνισός;

«Ο ανταγωνισμός σε βελτιώνει…»

Για το πως κρίνει το πρωτάθλημα τις δύο πρώτες αγωνιστικές;

«Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς οι περισσότερες ομάδες είναι ποιοτικές και η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να πετύχει το στόχο της γιατί αποτελεί και αυτή μια ομάδα με ποιότητα ποδοσφαιριστών».

Για το πότε θα είναι έτοιμος αγωνιστικά;

«Δεν μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα έτοιμος γιατί άλλο να δουλεύεις ατομικά και άλλο μέσα από την ομάδα. Θα δουλέψω για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν, ώστε να βοηθήσω την ΑΕΛ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com