Τότι: «Καταστράφηκα συναισθηματικά όταν σταμάτησα να φοράω τη φανέλα της Ρόμα»

Ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε για την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και το πόσο έντονα βίωσε το συναίσθημα να μην ξαναπαίξει με την αγαπημένη του Ρόμα έπειτα από 25 χρόνια.

Ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέκσο Τότι κρέμασε το καλοκαίρι που μας πέρασε τα παπούτσια του μετά από 25 χρόνια στους «Τζιαλορόσι» αποτελώντας τη σημαία της ομάδας. Ο ίδιος δεν έφυγε από τον σύλλογο της καρδιάς του αφού συνεχίζει ως τεχνικός διευθυντής, αλλά μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν όταν αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του και να μην αγωνιστεί ξανά με τους Ρωμαίους.

«Όταν τελειώνεις την καριέρα σου καταστρέφεσαι πάντα από συναισθήματα που είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Όταν φοράς την ίδια φανέλα για 25 χρόνια… Τη μέρα που είπα αντίο ήταν σκληρό, αλλά είμαι χαρούμενος για όσα πέτυχα. Δεν αισθάνομαι σαν σταρ. Αισθάνομαι όπως ο καθένας. Το γεγονός ότι εκπροσώπησα την ίδια ομάδα για όλη την καριέρα μου ήταν μια μεγάλη ευθύνη. Είμαι χαρούμενος που οι οπαδοί το εκτιμούν», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Τότι.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...