“Υγιής προσπάθεια και ξανά ψηλά ο πήχης”

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, την Κυριακή εντός με τη νεοφώτιστη Νίκη Αγκαθιάς, ο τεχνικός του Άρη Παλαιοχωρίου, Ανδρέας Παντζιαράς, μίλησε στον“arenafm.gr”, τονίζοντας:

“Παίξαμε με την Αγκαθιά και στο πρώτο φιλικό, κερδίζοντας 2-1 με ανατροπή, αλλά αυτό δεν έχει σχέση, το πρωτάθλημα με την προετοιμασία. Και οι δυο θα έχουμε διαφορετικό πρόσωπο, προς το καλύτερο. Εμείς σίγουρα θα είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με τότε. Δουλέψαμε 7-8 εβδομάδες καλά, μας αφήνουν ικανοποίηση τα δείγματα των φιλικών.

Περιμένουμε την πρεμιέρα, εντός με αντίπαλο που πήρε έμπειρους παίκτες και από Β Εθνική. Ελπίζω και εύχομαι να ξεκινήσουμε με νίκη. Θέλουμε να έχουμε τον πρώτο λόγο στο γήπεδο. Εύκολα ή δύσκολα να πάρουμε το πρώτο τρίποντο. Το μήνυμα στον κόσμο είναι να μας στηρίξει, γίνεται υγιής προσπάθεια. Οι παίκτες που ήρθαν και έμειναν, έχουν μεγάλο κίνητρο, είναι νεαροί οι περισσότεροι. Φιλοδοξούμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες.

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί, σε 6-7 αγωνιστικές θα βγουν πιο συγκεκριμένα συμπεράσματα.Σε σχέση με την περσινή αξιοπρόσεκτη πορεία του Άρη Παλαιοχωρίου, έχω να πω οτι είναι δυο διαφορετικές χρονιές. Καλούμαστε να κρατήσουμε ξανά τον πήχη ψηλά, με μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και τη δουλειά μας. Εύχομαι όλοι οι παίκτες όλων των ομάδων να είναι υγιείς και το πρωτάθλημα να κυλήσει σε αθλητικά πλαίσια”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΠΗΓΗ: arenafm

The post “Υγιής προσπάθεια και ξανά ψηλά ο πήχης” appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...