Υπεύθυνη επικοιν. Ντιναμό Μπρεστ στο gazzetta.gr: «Όλα ανοικτά για Μαραντόνα στην Αθήνα»

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ντιναμό Μπρεστ, Όλγα Κιζίνκοβα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ταξιδέψει ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εδώ και περίπου ένα μήνα εκτελεί καθήκοντα προέδρου στη Ντιναμό Μπρεστ, ωστόσο λόγω της διεξαγωγής του Μουντιάλ ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» είναι απασχολημένος στη Ρωσία έχοντας αναλάβει τον σχολιασμό των αγώνων.

Η συμφωνία του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών προβλέπει πως μετά το πέρας των αγώνων θα πάρει μέρος σε μια σειρά εκδηλώσεων, ενώ όπως τόνισε στο gazzetta.gr η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ντιναμό Μπρεστ,  Όλγα Κιζίνκοβα δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και στην Αθήνα για την επαναληπτική αναμέτρηση.

Η Μις Λευκορωσία 2008, η οποία εκπροσωπεί τον σύλλογο πρόσθεσε πως ο Μαραντόνα σύντομα θα πιάσει δουλειά.

«Έχουν προγραμματιστεί αρκετές εκδηλώσεις όπου θα συμμετάσχει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, εκπροσωπώντας τη Ντιναμό Μπρεστ. Όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ θα έρθει στη Λευκορωσία. Θα είναι μια σειρά από events όπου ο Ντιέγκο ως πρόεδρος της Ντιναμό Μπρεστ θα βρίσκεται μαζί μας. Σε ότι αφορά το ματς με τον Ατρόμητο στην Ελλάδα, ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν θα ταξιδέψει, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί», ήταν το σχόλιο της Κιζίνκοβα.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...