Υποστολή σημαίας στο Αργυροπούλι…

Μέσα σε δύο χρόνια η ομάδα του Αργυροπουλίου, η Δόξα βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αποχαιρετά δύο δικά της παιδιά όπου επί πολλά χρόνια υπηρετούσαν την ομάδα του χωριού τους με πάθος και δύναμη.

Πέρυσι ήταν ο Στέφανος Μπάτζιος εκείνος ο οποίος λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, “κρεμούσε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μόλις στην ηλίκα των 31.

Φέτος στην ομάδα της Δόξας ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, που μάλιστα επί 15 ολόκληρα χρόνια δεν φόρεσε φανέλα καμιάς άλλης ομάδας, αποχωρεί από την ενεργό δράση, με τον Κώστα Χατζή για τους ίδιους λόγους με τον Στέφανο Μπάτζιο, να αναγκάζεται να αποσύρει τα γάντια του από τις υπηρεσίες της Δόξας.

Ο Κώστας Χατζής έχει αγωνιστεί με την ομάδα του χωριού του σε όλες τις κατηγορίες, μιας και όταν έγινε μέλος αυτής, εκείνη αγωνιζόταν στην Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας. Μαζί διανύσαν 15 ολόκληρα χρόνια, μέσα σε χαρές και άλλοτε σε λύπες. Σίγουρα φεύγοντας, ένα κομμάτι της ψυχής του θα παραμείνει στα αποδύτηρια της Δόξας, τα οποία και αποτέλεσαν όλα αυτά τα χρόνια τα δεύτερο του σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...