Υπόθεση τριών λεπτών για τον Αγ. Θωμά!

Τρία λεπτά ήταν αρκετά για να πάρει ο Άγιος Θωμάς αυτό που ήθελε και συγκεκριμένα τους τρεις βαθμούς απέναντι στον σύλλογο της Φλόγας Ευαγγελισμού.

Στο 8ο λεπτό ο Αγγελάκης μετά από ωραία ατομική ενέργεια, βγήκε σε θέση βολής απέναντι από τον Σαλοκανά με το σουτ που έκανε όμως η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.

Στο 38ο λεπτό ο Κόκκινος για τους φιλοξενούμενους, εκτέλεσε ένα απευθείας φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ.

Ο Άγιος Θωμάς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 40ο λεπτό με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εμμανουήλ ο οποίος μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς πραγματοποίησε το 1 – 0 για την ομάδα του.

Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Καραγιάννη, τον Εμμανουήλ, τον Συρούκη και τον Τσίμουλα να συνεργάζονται άψογα, με αποδέκτη τον πρώτο που με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2 – 0 για τον Άγιο Θωμά.

Στο 44ο λεπτό μάλιστα οι γηπεδούχοι έδωσαν «αέρα» τριών τερμάτων στο παιχνίδι καθώς ο Εμμανουήλ μετά από ωραίο γύρισμα του Τσίμουλα, έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 3 – 0.

Το μόνο που κατάφερε η Φλόγα Ευαγγελισμού ήταν να μειώσει σε 3 – 1 στο 65ο λεπτό με τον Γιώργο Καλύβα με ιδανικό πλασέ μετά την πάσα του Αγγελάκη.

Στο 78ο λεπτό ο Λιούτας μετά από πάσα του Εμμανουήλ έκανε το σουτ και την μπάλα να βρίσκει στο «Γ» του Παναγιωτίδη, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα του Αγίου Θωμά.

Οι Συνθέσεις

Άγιος Θωμάς (Βασίλης Κυριάκος): Σαλοκανάς, Τσιάρας, Αβραμούλης, Χατζηνίκος (50′ Τσίρκας), Συρούκης, Αποστόλου, Λιούτας (80′ Μούντζιας), Καραγεωργίου, Καραγιάννης (55′ Κοττάκος), Εμμανουήλ, Τσίμουλας.

Φλόγα Ευαγγελισμού (Κώστας Κονταξής): Παναγιωτίδης, Μενάγιας, Κόκκινος, Αγγελής, Μαντής Κ., Καραΐσκος, Ζήκος, Αγγελάκης, Παππάς (55′ Μαντής Π.), Τσούκας (64′ Μπότσαρης), Τσαρούχας (46′ Καλύβας).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...