Φαλέκας: «Η ΑΕΚ έχει πολλά “όπλα”»

Ο άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Αλέξης Φαλέκας, μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ και για τη συνέχεια στο Champions League.

Ο Φαλέκας ανέφερε αρχικά: «Σίγουρα είναι δυνατότερη η διοργάνωση. Βάσει αποτελεσμάτων του ομίλου μας, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολλά και είναι… μέσα. Κάθε αγωνιστική βλέπεις και μια έκπληξη».

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ είπε: «Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Έχουμε μείνει πίσω στον όμιλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και να ψάξουμε να κάνουμε εκτός έδρας νίκες».

Για τον Μάνι Χάρις δήλωσε: «Είναι βαρόμετρο, απλά δεν είναι στην επιθυμητή απόδοση. Θέλει χρόνο και παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερος. Δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για τον Χάρις. Η ομάδα έχει πολλά “όπλα” στη φαρέτρα της».

Για τα σημεία που θέλει να αλλάξει η ομάδα σχολίασε: «Τα νεκρά διαστήματα! Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, που σε κάθε παιχνίδι ξεκινάμε άσχημα. Για την ακρίβεια, η αρχή του αγώνα και η αρχή του δευτέρου μέρους. Εκεί θέλουμε να εστιάσουμε. Με πολλές οδηγίες. Τι να κάνουμε; Να μην τους μιλήσουμε;».

Για τον βαθμό σκληράδας της ΑΕΚ υποστήριξε: «Η ομάδα φτιάχτηκε το καλοκαίρι, ώστε να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να τα δίνει όλα. Όπως τελειώσαμε τη σεζόν, θέλουμε να την ξεκινήσουμε. Κόντρα στην Βενέτσια παίξαμε… ξύλο. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσουμε, θέλοντας να παίξουμε άμυνα».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...