Φιλική νίκη του Απόλλωνα κόντρα στον Αχιλλέα

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (24/09) στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με σκορ 3 – 1 του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο τεχνικός μας κ. Σάκης Θεοδοσιάδης χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στην Καλλιθέα όσο και παιδιά της ομάδος με μικρό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία φιλικά παιχνίδια και αυτοί απέδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις, όταν αυτό τους ζητηθεί από τον προπονητή τους.

Μόλις στο 2ο λεπτό μετά από γύρισμα του Σωτήρη Τσιλούλη ο Πέτρος Διβανές με δυνατό πλασέ έκανε το 1 – 0. Στο 25’ από ενέργεια του Χρήστου Τζάνη, ο Δημήτρης Μαυριάς έγινε ο τελικός αποδέκτης και με βολέ πέτυχε το 2 – 0. Στο 29’ ο Μανιώτης μείωσε το σκορ, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα και πάλι ο Μαυριάς στο 51’, ενώ στο 67’ ο Τσιλούλης «τράνταξε» το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 35’ αποχώρησε τραυματίας ο Τζάνης και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου την Δευτέρα, χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται κάποια σοβαρή ζημιά.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Καμπέρης, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Τζάνης, Μαυριάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Αγρόδημος, Λουκάς, Πρατσίλας, Τσιάτας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τρινταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης, Μάρκου, Τλούπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Λόλας, Συράκος, Μανιώτης, Βούλγαρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Χατζής, Κούλπας, Καραγκούνης, Χάμος, Κουρούμαλος, Καραμπίνας, Κατσανάκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...