Φουλ του… Under στο χειρότερο γήπεδο του… Νομού!

Ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ανθούπολη και Παναγροτικό Νίκαιας με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να κάνουν και πολλά σε έναν τραγικό (ίσως και τον χειρότερο) αγωνιστικό χώρο, αυτόν του γηπέδου της Ανθούπολης.

img_0103

Από την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας έχει να γευτεί την νίκη η ομάδα της Ανθούπολης που παραμένει στα χαμηλά και συνάμα επικίνδυνα στρώματα της βαθμολογίας με μόλις 9 βαθμούς. Στον αντίποδα ο Παναγροτικός Νίκαιας με τους 16 βαθμούς πλέον έχει… παγιωθεί στην μέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας.

img_0097

Σε γενικές γραμμές, σκληρό παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο δίμηνο (μετά τα πρώτα κρύα και τις πρώτες βροχές) στο συγκεκριμένο γήπεδο υπερέχει το… Under, καθώς ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθά σε καμία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Τόσο σε αναμετρήσεις της Ανθούπολης όσο και της Λάρισα ΄88 που έχουν έδρα το εν λόγο γήπεδο.

img_0090

Αξιοσημείωτο του αγώνα παραμένουν και οι λιγοστές ευκαιρίες που υπήρχαν από τις δύο ομάδες. Στο 85ο λεπτό απείλησε για τους γηπεδούχους ο Νίκος Βλησαρούλης με σουτ έξω από τη περιοχή, με τη μπάλα όμως να περνά λίγο έξω από την εστία του Παρασκευά Γρηγορίου.

img_0096

Οι Συνθέσεις

Ανθούπολη: Σαρακατσάνος, Παυλίδης, Τσαδήμος, Τσότσικας (70′ Νταλίπι), Γκουντουμάνης, Ντουρουντάκης, Τσιάμης, Σκορδίλης, Βλησαρούλης, Χατζηρούφας, Κυριακόπουλος (75′ Δημόπουλος).

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Λυκοκώστας): Γρηγορίου, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Κυρίτσης, Παπακώστας (46′ Τσούλκας), Ανδρεόπουλος (75′ Ζάρρας), Πανδρεμένος, Ολομάνι (60′ Κανάκης), Γκατζούλης, Καραφέριας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκαραβέλης, Καραμπούλας, Σπανούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com