Πόλεμος για Ντιέγκο Κόστα!

Έτοιμη να διεκδικήσει τον Ντιέγκο Κόστα μέχρι τέλους είναι η Βραζιλία, η οποία δεν επιθυμεί να χάσει έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου.

Έτσι το βράδυ της Δευτέρας η Seleção έστειλε επιστολή στην ισπανική ομοσπονδία με την οποία της ξεκαθάριζε πως ο 25χρονος έχει παίξει σε δύο φιλικά με τη Βραζιλία (κόντρα σε Ιταλία και Ρωσία) και ότι ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι τον υπολογίζει κανονικά.

Στην επιστολή αναφέρεται επίσης ότι ο παίκτης έχει γεννηθεί στη Βραζιλία και αυτό δε θα πρέπει να το ξεχνούν οι άνθρωποι της ισπανικής ομοσπονδίας.

Αν η “φούρια ρόχα” δεν κάνει πίσω, τότε το θέμα μπορεί να φτάσει ως τη FIFA και πιο συγκεκριμένα την αρμόδια επιτροπή της, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, η απόφαση της τελευταίας δεν αναμένεται να γίνει γνωστή πριν το Mundial της Βραζιλίας και έτσι ο παίκτης δε θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μέρος σε αυτή τη διοργάνωση.

Τέλος, να σημειωθεί πως από τις 3 Οκτωβρίου ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε και ο Χόρχε Πέρεθ, γραμματέας της ισπανικής ομοσπονδίας, είχαν κάνει γνωστή την πρόθεσή τους να καλέσουν τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία. Η ομοσπονδία, μάλιστα, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον παίκτη εντός της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...