Φουσίκας τέλος, στον Ρακιντζόγλου τα ηνία!

Η ελάχιστη βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων αγώνων για τον Σ.Σ. Ραψάνης είχε ως μοιραίο αποτέλεσμα το “διαζύγιο” της ομάδας του Δήμου Τεμπών με τον Μακρυχωρίτη προπονητή Στέλιο Φουσίκα, το οποίο πάντως “εκδόθηκε” κοινή συναινέσει.

Μάλιστα, η ομάδα του Σταθμού ευχαριστεί θερμά τον πρώην πλέον τεχνικό της για την προσφορά του επί τέσσερις μήνες και του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Εντυπωσιακό είναι, πάντως, το γεγονός ότι ο άλλοτε τερματοφύλακας του Αετού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Σ.Σ. Ραψάνης μετά την ήττα του πρώτου γύρου από την Δυναμό Λάρισας, διαδεχόμενος τον Γιάννη Κυρμιτζόγλου, και αποχωρεί μετά από το αντίστοιχο αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου!

Ο αποχωρήσας, Στέλιος Φουσίκας

Όσον αφορά στον διάδοχο του Φουσίκα στο “τιμόνι” του Σ.Σ.Ρ. δεν άργησε να βρεθεί και πρόκειται για ένα παλιό γνώριμο της ομάδας, τον Βαγγέλη Ρακιντζόγλου, που ήδη ανέλαβε καθήκοντα και προπόνησε την ομάδα το βράδυ της Τρίτης στο βοηθητικό γήπεδο Μακρυχωρίου, ενώ αναμένεται να την “κoουτσάρει” – για πρώτη φορά κατά το δεύτερο πέρασμά του – την Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε. Στεφανοβούνου/Γαλανόβρυσης.

Του Νίκου Μίχου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...