Φραγκιάς: «Μείναμε από δυνάμεις…»

Στο μικρό αριθμό παικτών που έμειναν από δυνάμεις στάθηκε ο Βασίλης Φραγκιάς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα με τον Ηρακλή με 74 – 87.

Πιο Αναλυτικά

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη. Κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Χάσαμε γιατί όλη τη βδομάδα είχαμε προβλήματα. Το πρόβλημα τραυματισμού του Νώντα Παπαντωνίου που κατέρευσε στο σημερινό παιχνίδι. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να του πω δημόσια ένα μπράβο. Ήταν απροπόνητος από τον αγώνα με τον Άρη και σήμερα έπαιξε. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα. Είμαστε λίγοι σε αριθμό. Δεν είχαμε λύσεις. Ειδικά όταν περάσαμε μπροστά στο σκορ στο +6 , γρήγορα ο Ηρακλής επανήλθε στο παιχνίδι. Μείναμε από δυνάμεις και το ματς έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα. Πλέον μπροστά μας έχουμε έναν γολγοθά. Θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια. Να μεγαλώσουμε λίγο σε αριθμό στο ρόστερ ή να κάνουμε και κάποιες αλλαγές. Κάποια παιδιά δεν είναι έτοιμα ακόμα και πάμε με ροτέισον με μικρότερο αριθμό παικτών. Έχουμε πρόβλημα σε ομάδες που έχουν βάθος στο πάγκο».

Γιάννης Καστρίτης: «Πλασματική η διαφορά του σκορ»

«Πάρα πολλά μπράβο στα παιδιά μας, στους παίκτες μας για τη νίκη αλλά και για τα σημάδια εξέλιξης που είδαμε και σήμερα. Το σημερινό παιχνίδι είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας λόγω δύο συνεχόμενων παιχνιδιών και με ταξίδι ενδιάμεσα. Είχαμε μικρό χρονικό διάστημα για ξεκούραση και για τακτική για το σημερινό παιχνίδι. Θέλαμε πάρα πολύ την νίκη. Στην έδρα μας έχουμε μια διαφορετική δυναμική, θέλαμε να δούμε πόσο αποτελεσματική είμαστε στα εκτός. Σήμερα κερδίσαμε το πρώτο μας μικρό στοίχημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που τρέχει πολύ εντός έδρας και θεωρώ σε μεγάλο βαθμό και κυρίως στο δεύτεορ ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό. Θα έλεγα πως το παιχνίδι στράβωσε στο τρίτο δεκάλεπτο. Παραμείναμε όμως ψύχραιμοι και ενωμένοι, βγάζοντας ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε με τη διαφορά αυτή στο τέλος, την οποία και θεωρώ πλασματική. Καλή ομάδα αυτήν της Λάρισας και για τον λόγο αυτό αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας για τη σημερινή τους νίκη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...