Χάβος: Δέθηκα με τον Παναιτωλικό και εισέπραξα αγάπη!

Το δικό του μεγάλο ευχαριστώ στην Παναιτωλική οικογένεια είπε μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου ο πρώην πλέον τεχνικός Μάκης Χάβος.

Ο έμπειρος τεχνικός ευχαρίστησε τους πάντες από την διοίκηση, έως και τον κόσμου του Παναιτωλικού που τον λάτρεψε όσα χρόνια βρέθηκε στο Αγρίνιο. Άλλωστε και ο ίδιος επισήμανε το ιδιαίτερο δέσιμο του τόσο με την πόλη, όσο και με τον σύλλογο. Συγκεκριμένα στο επίσημο σάιτ του Παναιτωλικού, ο Μάκης Χάβος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Μετά τη λήξη της συνεργασίας μου με τον Παναιτωλικό θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη κ. Κωστούλα, τον πρόεδρο κ. Μπελεβώνη, τα μέλη της διοίκησης, τα στελέχη και το προσωπικό της ΠΑΕ, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές, για τη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, οργανωμένους ή μη που ήταν πάντα δίπλα μου. Εύχομαι στο καινούριο τεχνικό τιμ κάθε επιτυχία. Δέθηκα με την ομάδα και την πόλη, την αγάπησα και εισέπραξα την αγάπη όλων. Εύχομαι στον Παναιτωλικό τα καλύτερα και να πετύχει τους στόχους του. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...