Χάρις: «Μεγάλη υπόθεση να παίζεις στον Άρη»

Ο Ραμόν Χάρις μίλησε για το νέο βήμα της καριέρας τους στον Άρη και μεταξύ άλλων στάθηκε στην μεγάλη πρόκληση που παρουσιάστηκε στην καριέρα του να φορέσει την κίτρινη φανέλα.

«Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μου και ο ενθουσιασμός μου που είμαι μέλος της οικογένειας του Άρη. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τους προπονητές και ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται Άρης, όταν θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε προετοιμασία, ενόψει της νέας χρονιάς που γνωρίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική» δήλωσε ο Αμερικανός και συνέχισε μιλώντας για τους φίλους της ομάδας:

«Θυμάμαι ήταν ιδιαίτερα θορυβώδεις και στήριζαν πολύ την ομάδα, κάτι το οποίο θέλω να κάνω κι εγώ με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα και σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο, έχοντας αυτό τον κόσμο στο πλευρό σου», ενώ για την ιστορία της ομάδας, είπε:

«Γνωρίζω πως το να παίζεις για τον Άρη είναι μεγάλη υπόθεση, διότι πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλω πολύ να γίνω μέρος αυτής της ιστορίας».

Επιπλέον υποστήριξε ότι «η συμμετοχή στο Basketball Champions League ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο υπέγραψα στον Άρη. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να πάω το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο και να βελτιωθώ κι εγώ μαζί με την ομάδα».

Περιγράφοντας τον εαυτό του και τα στοιχεία που τον διακρίνουν ως παίκτη ανέφερε: «Έχω την ικανότητα να παίρνω τα μεγάλα σουτ. Επίσης, πιστεύω ότι είμαι ένας παίκτης που μπορώ να κάνω αρκετές δουλειές και στις δυο πλευρές του γηπέδου».

Καταλήγοντας έδωσε τη δική του υπόσχεση του στους οπαδούς του Άρη: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους του Άρη είναι ότι θα παλεύω και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε αγώνα για να κερδίζει η ομάδα».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...