Χαμένοι βαθμοί, κερδισμένα στοιχεία…

Η ΑΕΛ μπορεί στο «παγοδρόμιο» των Περιβολίων να ηττήθηκε με 3 – 2 από τον Πλατανιά, παρόλα αυτά έφυγε από το γήπεδο με κάποια θετικά στοιχεία.

Στα θετικά μπορούμε να κρατήσουμε την εικόνα του Θωμά… Κυπαρίσση, ε συγνώμη, Θωμά Ναζλίδη, που φαίνεται πως την φετινή σεζόν είναι ο ηγέτης των «βυσσινί» και μπορεί να γίνει σύνθημα στα χείλη των λαρισαίων φιλάθλων, μιας και έχει καταφέρει να πετύχει 0,5 γκολ ανά παιχνίδι.

Παράλληλα η εικόνα του Γιάνις Ικάουνιεκς είναι αυτήν του ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την μπάλα ότι θέλει και εμφανίσεις του σε… κατάλληλα γήπεδα, θα «πυροδοτήσει» και ακόμη καλύτερες εμφανίσεις, ειδικά όταν μπει ακόμη περισσότερο στο κλίμα της ομάδας.

Θέλω να γράφω μία ακόμη φορά πως η θέση του Ντέλετιτς είναι στον άξονα και όχι στα άκρα. Όποτε εμφανίζεται πίσω από τον Ναζλίδη, παίρνει πόντους. Μία ακόμη καλή εμφάνιση του Μασαλέσα, που όμως έμοιαζε απελπιστικά μόνος του και χωρίς βοήθειες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρίσκεται ακόμη και ανάμεσα σε δύο αντιπάλους του.

Στα αρνητικά συγκαταλέγεται η πρώτη (ολοκληρωμένη) εμφάνιση του Στίβεν Τικό ή αλλιώς Τικίτο που στο δεύτερο γκολ φέρει τρομερό μερίδιο ευθύνης μιας και… χάνει στο προσωπικό του μαρκάρισμα τον Πριντέτα, ο οποίος σκοράρει. Στην ίδια φάση μερίδιο ευθύνης έχει και ο Ξενοδόχοβ.

Τέλος ο Άντονι Φατιόν έχει δοκιμαστεί σε όλες τις θέσεις. Πέρα από χαφ, είναι ακατάλληλος για όλες τις άλλες επιλογές. Στο τρίτο γκολ δεν βρίσκει τίποτα και μοιραία η ΑΕΛ χάνει με 3 – 1. Δεν βρίσκει ούτε μπάλα, ούτε παίκτη και γενικά μοιάζει να γλιστρά στο τερέν, σε ένα κρίσιμο σημείο στο γήπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com