(Χ)αμένοι κι… δυό στον Αμπελώνα

Σε ένα μέτριο, ποιοτικά παιχνίδι στον Αμπελώνα, Αμπελωνιακός και Ακαδημία Τυρνάβου έμειναν δίχως τέρματα, χάνοντας πλέον για τα καλά την επαφή με τη κορυφή της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, βλέποντας τον Αετό Μακρυχωρίου να ξεφεύγει με τους 31 βαθμούς πλέον.

Στους 24 βαθμούς (3η θέση) και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς που έχασε στη Νεάπολη, έφτασε ο Αμπελωνιακός, ενώ από την άλλη, η Ακαδημία Τυρνάβου έφτασε τους 23, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην τριάδα της ανόδου.

Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τους γηπεδούχους να έχουν τις στιγμές του για κάποιο τέρμα, αλλά τόσο ο Γιώργος Ελευθέρογλου όσο και ο Γιώργος Τσετιροκλής δεν σημάδεψαν σωστά όταν βρέθηκαν σε θέση για γκολ. Την ίδια κατάληξη είχαν και οι προσπάθειες των φιλοξενουμένων με τους Λόζο, Στάμου και Μπέλτσιο, με το… μηδέν να παραμένει έως και το φινάλε της συνάντησης.

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουντούλης, Αλεξόπουλος, Κωτούλας, Μεσημέρης, Χατζούλης, Πατρίκου (80′ Κοντογιώργης), Βούκιας (60′ Καρυπίδης), Τσετιροκλής, Ελευθέρογλου.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Παπαχατζής Β., Καρράς, Δασκαλόπουλος, Μπέλτσιος (60′ Γαλάρας), Μπάκος, Στάμου (79′ Καραΐσκος), Παπαχατζής Ι., Καραγιάννης, Χαρισούλης (84′ Σκρουμπής), Λόζος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Καραμπούλας, Μακρής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...