(Χ)αμογέλασε στο τέλος ο Σμόλικας!

Πολύ κοντά στο να πετύχει μία πολύ σπουδαία νίκη ήταν η Λάρισα 2012, όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιώργος Κακαβίτσης πέτυχε την ισοφάριση του σκορ και το 1 – 1 κι έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στον Σμόλικα Φαλάνης.

Μία πολύ καλή Λάρισα 2012 δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι κι έτσι το συγκρότημα του Γιώργου Λιάπη έφθασε τους τριάντα δύο πόντους κι ενώ συνεχίζει στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα, η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη πήρε το βαθμό στη τελευταία στιγμή του αγώνα στο γήπεδο της Ραχούλας και συνεχίζει στη τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας σαράντα ένα πόντους.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα, ο Κώστας Τσιάκος με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ, έστειλε τη μπάλα αρχικά στο «Γ» της εστίας του Πέτρου Καραναστάση κι εν συνεχεία στα δίχτυα του Σμόλικα για το 1 – 0, με αυτό να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου τώρα και στο 90’+1′, ο Σμόλικας πέτυχε το 1 – 1 χάρη στη κεφαλιά του συνήθη ύποπτου, Γιώργου Κακαβίτση ύστερα από τη σέντρα του Παντελή Βενέτη και αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Αγγελούλης.

Μάλιστα, η Λάρισα 2012 είχε και δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι με τους Πάρη Μπόντε και Δημήτρη Κίτσιο, όμως αυτές χάθηκαν και οι δύο ομάδες έπειτα από ένα καλό ματς στη Ραχούλα πήραν από ένα βαθμό.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Μανακούσιος, Κίτσιος Π., Φλώρος Βασ., Φλώρος Παντ., Μολάς, Φλώρος Αντ. (63′ Σελήνης), Κίτσιος Δ., Τσιάκος, Ξέρρας (57′ Πρίφτης), Μπόντε.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης (80′ Τεκέδης), Τσιρογιάννης (60′ Ζιώγας), Σκούπρας, Κολοβός, Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης (65′  Τανάγιας), Λιούσκας, Κατσαρός (55′ Τάχας), Κακαβίτσης, Βενέτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Νίκζας, Κοτούμπας Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...