Χατζής: «Η μπάλα στο μέλλον θα μας δικαιώσει»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, Κώστας Χατζής, και μίλησε για το παιχνίδι με τον Αρη, τι έφταιξε και δεν πήρε κάτι η ομάδα του, την μάχη του τίτλου αλλά και την διαφορά του Αρη σε σχέση με πέρυσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι έφταιξε και η ομάδα του δεν πήρε κάτι από το παιχνίδι με τον Αρη: «Ο Άρης έχει ποιότητα σαν σύνολο και χρειάστηκε μόνο 2-3 ευκαιρίες για να βάλει δύο γκολ. Ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, είναι πιο δυνατός σε σχέση με τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα, δεν πάει για να κάνει ποιοτικό ματς αλλά για να πάρει τους βαθμούς. Η εμπειρία μου δείχνει ότι οι ομάδες που παίρνουν την άνοδο είναι αυτές που εστιάζουν το αποτέλεσμα. Εμείς αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς, θα δικαιωθούμε, η μπάλα θα μας δικαιώσει».

Για τη μάχη του τίτλου στη Φούτμπολ Λιγκ: «Δεν υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά, δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Υπάρχουν 5 ομάδες που θα πάνε για την άνοδο, μόνο ο Άρης δείχνει να ξέρει τι ζητάει. Οι υπόλοιπες θα παλέψουν μέχρι τελευταία στιγμή για το ποια θα πάρει την άνοδο. Η Β΄ Εθνική φέτος δείχνει να μοιάζει σαν μια παλιά Δ Εθνική, βλέπω κάθε χρόνο ότι πέφτει η ποιότητα και συνεχίζει να υπάρχει οικονομικό πρόβλημα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...