Χορταστικό θέαμα στην Νέα Πολιτεία

Χορταστικό θέαμα στην Νέα Πολιτεία

Ένα χορταστικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας.

Αν και ο Άρης προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, η Ομόνοια φάνηκε ανώτερη και κατάφερε να κάνει την ανατροπή με 4-1, και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το Φιλμ του Αγώνα

15’ Ωραίο σουτ του Σουλτούκη μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Στεφούδης όμως θα διώξει με υπερένταση την μπάλα.

24’ Ωραία συνεργασία του Σουλτούκη με τον Χριστίδη ο τελευταίος θα κάνει δυνατό λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή όμως ο Στεφούδης για ακόμα μία θα κάνει ωραία απόκρουση και θα στείλει την μπάλα κόρνερ.

28’ Φάουλ υπέρ της ομόνοιας θα εκτελεστεί συρτά από τον Τζήμα η μπάλα θα περάσει από το τοίχος οπού εκεί παραμονεύει ο Τζατζάκης που θα τσιμπήσει την μπάλα αλλά αυτή δεν θα του κάνει το χατίρι και θα καταλήξει για λίγο άουτ.

29’ 0 – 1 Πέναλτι για την ομάδα του Άρη Λάρισας που θα εκτελέσει εύστοχα ο πολύ καλός σ όλο το παιχνίδι Γουργιώτης και θα ανοίξει το σκορ.

35’ 1 – 1 Πολύ όμορφη μπαλιά τρύπα του Ντριβαλά στον Τζατζάκη κ ο τελευταίος θα τελειώσει ωραία τη φάση και θα κανει το 1 – 1.

45’ Ευκαιρία για τον Άρη με τον Συκιώτη αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

57’ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Γουργιώτη από τα 30 μέτρα περίπου η μπάλα θα καταλήξει στα χέρια του Στεφούδη.

64’ 2 – 1 Πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Τζατζάκη ο οποίος θα περασει δύο παίχτες θα πασάρει έξυπνα στον Κωστούλα και ο τελευταίος με ένα δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα πάρει κεφάλι στο σκορ για πρώτη φορά στον αγώνα η Ομόνοια.

70’ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Άρη όταν ο Καραμπούζης θα εκμεταλλευτεί το λάθος του Μπάρου στην άμυνα ο Καραμπούζης θα σπάσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι οπού εκεί θα τρέξει ο Χριστίδης αλλά για πολύ λίγο δεν θα καταφέρει να τσιμπήσει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα.

73’ Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Χριστίδη η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

78’ 3 – 1 Πολύ ωραία πάσα από τον Γκομοσίδη προς τον Κωστούλα ο οποίος με πολύ ωραίο γωνιακό σουτ θα τελειώσει εκπληκτικά την φάση και θα δώσει ένα καλό προβάδισμα στην ομάδα του.

84’ 4 – 1 Διαστάσεις θριάμβου θα δώσει ο Τζατζάκης ο οποίος θα περάσει όποιον βρει μπροστά του ακόμα και τον τερματοφύλακα και θα βάλει ένα γκολ που θα το ζήλευε ακομα και ο ποιο πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστης.

* Στην φωτογραφία απεικονίζεται το βαρύ πυροβολικό και αρχισκόρερ της Ομόνοιας, Αλέξης Τζατζάκης

Οι Συνθέσεις

Ομόνοια: Στεφούδης, Ντριβαλάς, Μούκα, Tζήμας, Μπάρος, Γκομοσίδης, Γαβαλάς (64’ Κωστούλας), Πιστούλης, Παπαγιανούλης (20’ Σχοινάς, (73’ Δάλλας)), Κωστούλας, Τζατζάκης.
Άρης Λάρισας: Γκουνέλας, Βίλλης, Ακρίβος , Καμβούκος, Κόμης, Γουργιώτης, Καραμπούζης (83’ Γκαραβέλης), Συκιώτης (77’ Ναούμης), Χριστίδης, Κατσής, Σουλτούκης (60’ Πατσούρας).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...