Χριστοδούλου και άλλοι δύο για να ενισχύσουν τη Νίκαια…

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις μεταγραφές έκλεισε ο Παναγροτικός Νίκαιας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με πιο σημαντική αυτή του Ηλία Χριστοδούλου (φωτ.) από τα Βούναινα.

Ο έμπειρος επιθετικός επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, αφού και στο παρελθόν είχε φορέσει με επιτυχία τη φανέλα της ομάδας της Νίκαιας και γυρίζει έτσι ώστε να βοηθήσει το σύνολο του Βαγγέλη Μπρισίμη στη δική του προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Δεύτερη κίνηση για τον Παναγροτικό ο Κωνσταντίνος Τσιαντούλης που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και προέρχεται από το Αβέρωφ, ενώ έχει φορέσει και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ. Ακόμη, με τη «πράσινη» φανέλα αυτή της Νίκαιας θα αγωνίζεται και ο Δημήτρης Πιστόλας από τους Αμπελόκηπους, με αυτή να είναι ακόμη μία επιστροφή ποδοσφαιριστή για την ομάδα του Παναγροτικού.

Πιο αναλυτικά:

«Η ομάδα του Παναγροτικού Νίκαιας ανακοινώνει τρεις μεταγραφές στην αυλαία της μεταγραφικής περιόδου και πιο συγκεκριμένα προχώρησε στην απόκτηση των:

1) Κωνσταντίνος Τσιαντούλης επιθετικό χαφ από την Γιάννουλη με θητεία στο Αβέρωφ αλλά και τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ

2) Δημήτρης Πιστόλας από τους Αμπελοκήπους (επιστροφή στην ομάδα που ξεκίνησε )

3) Ηλίας Χριστοδούλου από τα Βούναινα επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του.

Η διοίκηση καλωσορίζει τους παίκτες και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα σωματεία που παραχώρησαν τους άνωθι παίκτες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...