Χρυσοστόμου: «Απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για την μεταγραφή του Κωστή στον Ολυμπιακό»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, επιβεβαίωσε ότι απομένουν πια μόνο τα διαδικαστικά για την μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, με δήλωση που έκανε στον Super Sport FM 104,0 σημείωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για την μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή. Θα συζητήσουμε σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) με την πλευρά του Ολυμπιακού για να διευθετήσουμε και τις τελικές επαφές. Είναι ταπεινός, δουλευταράς & το μέλλον του ανήκει». 
 
Το καλοκαίρι δεν είχαν πέσει οι υπογραφές για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος στο πώς υπολογίζεται ο χρόνος συμμετοχής που θα έπρεπε να κλείσει ο Κωστή στον Ολυμπιακό για να δικαιούται χρήματα η Νέα Σαλαμίνα. Το 2ο σημείο ήταν το εάν θα έπρεπε να δικαιούται χρήματα ο κυπριακός σύλλογος βάσει χρόνου συμμετοχής, σε περίπτωση που ο 19χρονος μέσος παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Τελικά οι όροι σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του αφαιρέθηκαν από την συμφωνία. Η Νέα Σαλαμίνα θα εισπράξει 500.000 ευρώ σε τρεις δόσεις εντός ενός χρόνου, θα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15% και θα δικαιούται 50.000 ευρώ σε περίπτωση παραχώρησης του 19χρονου άσου σε άλλη κυπριακή ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...