“Χρυσός” σκόρερ για το Στόμιο ο Βλούχος!

Ο Χρήστος Βλούχος ήταν αυτός που έκρινε το ματς στο Στόμιο και έδωσε τη πρώτη νίκη στο Θερμαϊκό (1 – 0) στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Θύελλα Ελάτειας.

Τους τέσσερις βαθμούς έφθασε ο Θερμαϊκός με τη σημερινή νίκη και έφθασε την Ελάτεια στην ένατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Το Στόμιο φιλοξένησε στο γήπεδο του την Ελάτεια για την 6η στροφή του 3ου ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας και κατάφερε να πάρει τη πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, χάρη στο τέρμα του Χρήστου Βλούχου στο 85ο λεπτό. Μέχρι εκείνο το λεπτό όλα ήταν ρευστά στο παιχνίδι όμως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήρθε να δώσει τη λύση για το συγκρότημα του Γιώργου Σκρέτα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Θεοδώρου τροφοδότησε τη μπάλα στον Χρήστο Οικονόμου από το χώρο του κέντρου και εκείνος με κάθετη πάσα βρήκε τον Χρήστο Βλούχο, όπου με ωραίο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βούλγαρη για το 1 – 0 όπου ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση!

Οι Συνθέσεις

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Δάλλας, Τοπάλης, Χλωρός, Σελήνης, Θεοδώρου, Γιάνναρος (65’ Μπάτσικας), Οικονόμου Ρ., Χατζηλιώντας, Τσερίκου (75’ Οικονόμου Χρ.), Βλούχος.

Θύελλα Ελάτειας (Θανάσης Γιακουβής): Βούλγαρης, Τασιόπουλος, Μουστάκας, Τσιάνας, Τζοβάρας Σωτ., Μικερτζής (86’ Βουλάγκας), Τσιάκος, Ζάρρας, Χαδουλός, Τζοβάρας Σωκρ. (86’ Καλατζής), Μάνδαλος (63’ Παπαϊωάννου).

Διαιτητική Τριπλέτα

Τζιμούρτος, Τσακνάκη, Νάτσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...