(Χ)ωρίς νικητή στη Νεάπολη

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι στη Νεάπολη, εκεί όπου ο Ηρακλής Λάρισας υποδέχθηκε τον Αμπελωνιακό για την 22η αγωνιστική της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Το στείρο 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και το σύνολο του Χρήστου Χατζηλιάδη έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τον Φαλανιακό, με τον Ηρακλή να φθάνει τους πενήντα βαθμούς.

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» του Κώστα Μαντζιώκα έφυγαν από το γήπεδο της Νεάπολης με τον βαθμό της ισοπαλίας και ο Αμπελωνιακός έφθασε τους τριάντα ένα βαθμούς μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Αναμφίβολα οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους στιγμές στο ματς, με τον Ηρακλή να απειλεί με τους Γιώργο Κακαβίτση, Γιώργο Φώτο, Σπύρο Ζαφειρίου και Νίκο Φορτομάρη και τον Αμπελωνιακό από τη πλευρά του είχε δύο καλές στιγμές με τους Βαλατσό και Βούκια , ωστόσο το 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι αυτό…

Πάντως, οι άνθρωποι του Ηρακλή Λάρισας «φωνάζουν» για περίπτωση πέναλτι στο 80ο λεπτό σε χέρι αμυντικού του Αμπελωνιακού από σέντρα του Γιώργου Φώτου όπως και για δύο περιπτώσεις οφ σάιντ προς το πρόσωπο του κ. Καραμπούλα…

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου (83′ Κυριάκης), Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μανιώτης, Ντιντής (59′ Γκιουρσάνης), Νάστας (80′ Ράχης), Φώτος, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Καραγιάννης, Γούτος, Μεσημέρης, Δαλακώνης, Μητρούσκας, Χατζούλης, Βαλατσός (15′ λ.τ. Καρυπίδης), Καραλής (82′ Αλατάς), Αλεξανδρής (87′ Κόκκινος), Βούκιας (72′ Κατσής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Καραμπούλας, Παραφέστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...