(Χ)ωρίς νικητή στον Τύρναβο…

Το στείρο 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε Τύρναβο και Σμόλικα Φαλάνης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας του Νομού μας.

Οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας κι έτσι το σύνολο του Γιώργου Παπαντωνίου έφθασε τους δέκα εννέα βαθμούς και τη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» με τον Νίκο Κακανούλια να κάνει ντεμπούτο στο πάγκο του Σμόλικα έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας και συνεχίζουν στη τέταρτη θέση έχοντας τριάντα έξι βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες από τους παίκτες των δύο ομάδων με σημαντικότερη αυτή του Βασίλη Σκούπρα που είχε δοκάρι στο 27′ για τον Σμόλικα και τους Μπόντε, Μπέτση και Πίρε από τους φιλοξενούμενους και τους Γανό και Πρισακάρου για τους γηπεδούχους…

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος 2005 (Γιώργος Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Μητρακούλης, Μπισμπιγιάννης (79΄ Τσέζμα), Βλιώρας, Παπαδόπουλος, Κατσαρός, Μπάκος (69΄Αυλογιάρης), Βουζαξάκης (88΄Πέτρο), Γανός, Τσιρβούλης, Πρισακάρου.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Γραβάνης, Γκατζιούρας, Σκούπρας, Κολοβός, Ζαμπέτας (79΄Γουλούλης), Νασιάκος, Μολάς, Πίρε, Μπέτσης, Μπόντε, Κακαζούκης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Γκαρέλης, Σκυβαλίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...