(Χ)ωρίς νικητή…

«Λευκή» ισοπαλία είχαμε στο Δημοτικό γήπεδο της Φαλάνης, στο παιχνίδι του Σμόλικα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την 6η αγωνιστική της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι, όμως αμφότερες δεν βρήκαν δίχτυα κι έτσι το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ.

Έτσι, ο Σμόλικας με το σημερινό βαθμό έφθασε τους εννέα βαθμούς, ενώ δύο περισσότερους πόντους έχει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ύστερα και από αυτή την αγωνιστική.

Από πλευράς γηπεδούχων, οι Γιώργος Κόκρας, Κατσαρός και Γιώργος Κακαβίτσης είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα, με αποκορύφωμα ο τελευταίος να σημαδέψει το κάθετο δοκάρι της εστίας του Παναγιώτη Νούσια στο 80ο λεπτό με προσπάθεια από πλεονεκτική θέση.

Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους οι Σωτήρης Χάμος, Βαγγέλης Κολιός και Αντώνης Πούτας απώλεσαν τις ευκαιρίες που είχαν στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης (84′ λ.τ. Μάρης), Σκούπρας, Κολοβός, Τάχας (64′ Κόκρας), Μπαλαμώτης, Ταστεμερίδης, Κατσαρός (77΄ λ.τ. Ζιώγας), Τσιρογιάννης, Κακαβίτσης, Λιούσκας (93′ Τανάγιας Χ.).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος, Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Γκαμπέτας, Πούτας, Χάμος, Μιφτάρι (46′ Δραχαλίβας), Κακαράντζας (68΄Παπαγεωργίου (83′ λ.τ. Σαπάκος)), Μπουμπουνάρας (54′ Παληγιάννης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Αναστασίου, Δεδικούσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...