Χωρίς Ριμπερί απέναντι στη Λαμία

Ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν πήρε στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας τον Στίβεν Ριμπερί για το φιλικό του Σαββάτου (8/9) με την Λαμία στην Φιλιππούπολη.

Ούτε απλά για μια ολιγόλεπτη συμμετοχή και την πρώτη του παρουσία στο γήπεδο της Φιλιππούπολης δεν περιλήφθηκε στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας ο Στίβεν Ριμπερί. Η ομάδα του Απόλλωνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δυνατό φιλικό με την Λαμία το Σάββατο (8/9 – 18:00) και ο τεχνικός της ομάδας, Μαρσέλο Τροΐζι ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του.

Η τιμή των εισιτηρίων για τον αγώνα ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ θα ξεκινήσει και η προπώληση των καρτών διαρκείας που είναι στα 120 ευρώ τα απλά και στα 150 ευρώ οι τιμές στους επισήμους.

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με την Λαμία αποτελούν οι: Κουτογλίδης (Τ), Μαντζάρης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κακάμης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Καμπέρης, Ζαϊμί, Κοντοθανάσης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Lucas Rammos, Lucao, Marcolino, Μπιμάι, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Αγιώτης, Τασιούλης, Γκουντρουμπής, Τσιάτας, Ρενάτο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...