(Χ)ωρίς σκορ και με παράπονα…

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Γ. Μητσιμπόνας Α΄» μεταξύ της Λάρισα 2012 και του Αετού Αμυγδαλέας στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής της «μεγάλης» κατηγορίας. «Φωνάζουν» οι γηπεδούχοι για πέναλτι που τους δόθηκε… φάουλ στο 86ο λεπτό.

Σε τροχιά πλέι-άουτ παραμένει μετά και τον έναν βαθμό που έβαλε στο «σακουλάκι» της η Λάρισα 2012, φτάνοντας τους 26 βαθμούς στη σεζόν. Στην 7η θέση υποβιβάσθηκε ο Αετός Αμυγδαλέας που ανέβηκε στους 35, βλέποντας την Δόξα Αργυροπουλίου να τον προσπερνά και τον ΠΟΕ να τον φτάνει στην ίδια συγκομιδή βαθμών.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο 20′ ο Παναγιώτης Παϊτέρης από θέση τετ – α – τετ πλάσαρε άουτ, σπαταλώντα ςπολύ «φθηνά» την μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης για γκολ!

Από εκεί και έπειτα ο Αετός είχε μία καλή στιγμή στο παιχνίδι του με τον Γιώργο Καρβούνη, που δεν βρήκε στόχο, ενώ από πλευράς Λάρισα 2012 ο Χρήστος Δαλαμπύρας και ο Δημήτρης Κίτσιος είχαν κάποιες τελικές, μακριά όμως από την εστία του Κωνσταντίνου.

Οι άνθρωποι της Λάρισας 2012 εκφράζουν πολλά παράπονα για τη φάση του 86ου λεπτού, όπου οι ίδιοι θεωρούν πως αντί να δοθεί φάουλ υπέρ τους σε μαρκάρισμα πάνω στον Δημήτρη Κίτσιο, έπρεπε να δοθεί πέναλτι, μία φάση όπου έκρινε κατά πολύ το σημερινό αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Γεωργούλας Θωμ., Κατσαμπάς, Φλώρος Β., Φλώρος Παντ., Γκόλτσιος (60′ λ.τ. Κριεμάδης), Γεωργούλας Θοδ., Φλώρος Παν., Κίτσιος Π., Κίτσιος Δ., Παϊτέρης, Δαλαμπύρας.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Αντωνόπουλος, Υφαντής, Καρβούνης (85′ Σάρα), Δημητρέλης (75′ Χατζηϊωαννίδης), Ανδριανόπουλος (65′ Κουρούκας), Πίρε.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Καραμπούλας, Μπακαλμπάσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com