(Χ)ωρίς σκορ στην Ελασσόνα, ΠΟΕ και Δωτιέας Αγιάς

“Φτωχό” σε παραγωγικότητα τερμάτων, αποδείχθηκε το παιχνίδι της Ελασσόνας, μεταξύ του ομώνυμου, ΠΟΕ και το Δωτιέα Αγιάς, που μετά από 90′ και… κάτι αγώνα, δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, φεύγοντας αμφότεροι με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας στο… σακούλι τους.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα έφτασε τους έξι βαθμούς μένοντας στην 9η θέση της σχετικής βαθμολογίας της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα που αντιμετώπισε την περσινή του “αγάπη”, έκανε τους βαθμούς της οκτώ και πλέον καταλαμβάνει την 7η θέση στο πρωτάθλημα.

Από πλευράς γηπεδούχων θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο πρώτο μερος οι Ματούλας (20′) και Μπαρλαγιάννης (32′), ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων ούτε ο Τσατσαλίδης κατάφερε να βρει στόχο, όταν του δόθηκε η ευκαιρία στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη και στο 82′ ο Πάτσης έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει την ύστατη στιγμή τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Ελασσόνας, πλασάροντας άουτ από πλεονεκτική θέση για γκολ.

 

Στο 90′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με αριθμητικό μειονέκτημα, το οποίο όμως και δεν εκμεταλλεύτηκαν στον εναπομείναντα χρόνο οι γηπεδούχοι. Την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα του κ. Γκάγκα, αντίκρισε ο Βαγγέλης Γούτος.

Οι Συνθέσεις

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Κυρίτσης Α., Μπουσιάς, Λαγός, Σιαφαρίκας (80′ Νταμπώσης), Παναγιώτου (65′ Κωνσταντινίδης), Σακοράφας, Συνάπαλος, Ματούλας, Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης (85′ Πατσής).

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μπρέλλας, Γούτος, Ποτόσογλου, Ντελής, Κορλός, Μπαλαμώτης, Ντακούλας, Τσατσαλίδης, Σβερκούλης (90′ Βλάχος), Γελαλής (80′ Πασσιάς), Τσιρογιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκάγκας, Παπαγεωργίου, Καραγιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...