«Χωρίς συμπεράσματα, ικανοποιημένοι μόνον για τη πρόκριση»

Ικανοποιημένος με την πρόκριση, όχι όμως και με την εικόνα της ΑΕΛ, εμφανίσθηκε ο Ανδρέας Λαυδαριάς στη συνέντευξη Τύπου, μετά και την ήττα με 2 – 0 από την Ξάνθη στα «Πηγάδια» για τον επαναληπτικό αγώνα του ARENA, όπου η ΑΕΛ προκρίθηκε παρά την ήττα, χάρις στο 3 – 0 του πρώτου αγώνα στη Λάρισα.

Πιο Αναλυτικά:

«Ήρθαμε με στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και το καταφέραμε. Στο ματς χρησιμοποιήσαμε κάποια καινούργια παιδιά όπως ο Καρατάσιος αλλά και οι Περόνε και Λεοζίνο με σκοπο να βρουν και αυτοί αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά από το σημερινό ματς δεν μπορούμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα, καθώς μας αποσυντόνισαν οι κόκκινες κάρτες».

Για την κόκκινη κάρτα του Καρατάσιου…

«Η κόκκινη κάρτα του Καρατάσιου ήρθε λόγω απειρίας. Τέτοια παιχνίδια όμως θα τον βοηθήσουν για να εξελιχθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρατάσιος δεν αγωνίστηκε και στη φυσική του θέση σήμερα, μιας και αγωνίζεται ως στόπερ και όχι ως δεξιός μπακ που τον είδαμε σήμερα».

Για το εάν η διακοπή επηρέασε αρνητικά την ομάδα…

«Οι διακοπές πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα μπορούν να ερμηνευτούν διαφορετικά. Για εμάς, έτυχε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα συνεχίζει από εκεί όπου έμεινε πρις τις γιορτές».

Για το εάν θα ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα…

«Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω μόνος μου. Αυτό αφορά το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση. Θα πρέπει να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε».

Για τις περιπτώσεις των Φάρκας και Λεοζίνιο…

«Ο Φάρκας έμεινε εκτός αποστολής στο σημερινό παιχνίδι καθώς δόθηκαν ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Για τον Λεοζίνιο, σήμερα το παιχνίδι αυτό δεν ήταν στα μέτρα του, αλλά παρόλα αυτά πήρε τον χρόνο του που θα τον ανεβάσει για τα επόμενα παιχνίδια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...