Ψάχνει νίκη και… τεχνικό

Σε δυο μέτωπα είναι αυτές τις μέρες στραμμένη η προσοχή, όπως κι οι κινήσεις, στον Πανηλειακό. 

* Το ένα είναι το ματς της Κυριακής με τον Πανμοβριακό Ριόλου(Αχαίας), τον οποίο υποδέχεται στο Στάδιο Πύργου (ώρα 3.00) για την 7η αγωνιστική. Με μοναδικό βέβαια στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Με τα τωρινά δεδομένα, δεν υπάρχουν απουσίες τραυματιών ή τιμωρημένων.

* Το άλλο είναι εκεί που οι ιθύνοντες της ομάδας συνεχίζουν την αναζήτηση νέου τεχνικού, του 3ου για φέτος, και ενώ ακόμα βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου (με τους Λαγό και Μαντζούνη, να έχουν ήδη προηγηθεί κατά σειρά). Επαφές γίνονται καθημερινά πλέον με υποψήφιους προπονητές, οι οποίες είχαν ξεκινήσει και λίγες πριν πριν την επίσημη λύση της συνεργασίας με τον Μαντζούνη.

Πάντως, επειδή ως τώρα η διαδοχή δεν έκλεισε, η ομάδα θα έχει την Κυριακή στον πάγκο τον Κώστα Λούσκο, βοηθό του Μαντζούνη έως πρότινος (και παλιό παίκτη της ομάδας τη δεκαετία του ’90).

– Και τις επόμενες ημέρες αναμένονται πλέον οι τελικές εξελίξεις στο θέμα του νέου τεχνικού.

Στο οποίο θέμα, αρνητική ήταν η απάντηση του Λάζαρου Σέμου, ο οποίος είχε ξεχωρίσει στη λίστα των διαδόχων. Ο Σέμος, που μάλιστα είχε βρεθεί την Κυριακή στα Βραχνέικα και είδε το ματς με τον Διαγόρα, τελικά ανέφερε ότι για επαγγελματικούς λόγους (απασχολείται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε Ακαδημία ποδοσφαίρου στα Γιάννινα μετέχοντας και στην ιδιοκτησία της, αλλά και πρόσθετους οικογενειακούς λόγους (ήρθε πρόσφατα το δεύτερο παιδί στην οικογένεια), δεν μπορεί στην παρούσα φάση να φύγει μακριά από τα Γιάννενα.

Από κει και πέρα στη λίστα, υπάρχει σίγουρα ο Θανάσης Στάικος (πρώην της Ερμιονίδας), καθώς κι άλλοι, όπως οι Κώστας Ψυρρόπουλος, Λευτέρης Βασιλειάδης, ενώ επαφή φέρεται να έγινε και με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, κι άλλους. 

Πηγή: iliaoikonomia

The post Ψάχνει νίκη και… τεχνικό appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...