«Ψυχρός» ο Λόλος, πρόκριση για Μαυροβούνι

Την «ψυχρή» διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκαν Α.Ο. Μαυροβουνίου και Φιλοκτήτης Μελιβοίας για να λύσουν τις «διαφορές» τους, για τον θεσμό του Κυπέλλου, μιας και τα πρώτα 120′ λεπτά αγώνα δεν έμοιαζαν ικανά να ικανοποιήσουν καμία από τις δύο ομάδες για γκολ.

ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ - ΚΑΤΣΑΝΟΣ - ΠΕΖΗΣ

Εν τέλει και αφού στο γήπεδο έπεσε… σκοτάδι ο Λόλος αστόχησε στο όγδοο στην σειρά πέναλτι για την ομάδα της Μελιβοίας, και έτσι το Μαυροβούνι της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας απέκλεισε τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας της Α΄1.

ΒΑΡΣΑΜΗΣ - ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

Σε ένα νοκ – άουτ παιχνίδι όπως είναι λογικό τα πρώτα λεπτά είναι… διστακτικά. Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να διασφαλίσουν πρώτα τα μετόπισθεν έτσι ώστε να μη βρεθούν προ… εκπλήξεως. Χαρακτηριστικό αποτελεί πως η πρώτη φάση ήρθε στο 30′.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ - ΜΑΝΤΖΑΦΟΥΛΗΣ

Όταν ο Μαντζαφούλης από τον άξονα έβγαλε κάθετη, ο Πεζής από το κέντρο πάτησε τη μπάλα για τον Μπάγκα που βγήκε τετ – α – τετ, πλάσαρε, αλλά ο Φιλοκώστας μπλόκαρε σταθερά. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε αμέσως μετά.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ - ΚΑΨΑΛΟΣ

Ο Κατσιώτης έβγαλε βαθιά μπαλιά στη πλάτη της άμυνας, ο Καπετάνιος μπήκε περιοχή από αριστερά, πλάσαρε, όμως έδιωξε με τα γόνατα ο Καραποστόλης. Επόμενη φάση στο 35′. Σέντρα του Πεζή από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, με το αριστερό σουτ στη κίνηση ο Ακριβόπουλος, η μπάλα στην αγκαλιά του Φιλοκώστα.

ΤΑΤΣΕΛΟΣ - ΠΑΣΙΑΣ Π. - ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ Ν.

Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρος σημειώθηκε στο 38′ και άνηκε στο Μαυροβούνι. Ο Ακριβόπουλος έβγαλε στον κενό χώρο για τον Τατσέλο, ο οποίος πάτησε περιοχή από τα δεξιά, σούταρε διαγώνια όμως πέρασε… πλάγιο άουτ η μπάλα.

ΡΕΝΤΖΑΣ - ΠΕΖΗΣ

Στην «επανάληψη» τώρα και στο 61′ είχαμε διαμαρτυρίες από τον Φιλοκτήτη. Μαρκάρισμα του Σαράντη στον Καπετάνιο, οι φιλοξενούμενου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ο διαιτητής ωστόσο έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια δεν υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο και το παιχνίδι οδηγήθηκε στη παράταση.

ΣΤΑΪΚΟΣ - ΠΑΣΙΑΣ Π. - ΠΑΤΑΣ - ΠΑΤΤΑΣ

Στον έξτρα χρόνο λοιπόν αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν ευκαιρία. Πρώτα στο 94′ οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Κατσιώρης από τα αριστερά σέντραρε για τον Καπετάνιο, ο οποίος λίγο έξω από τη μικρή περιοχή έκανε το γυριστό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ - ΣΑΡΑΝΤΗΣ

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και η απάντηση του Μαυροβουνίου. Ο Μαντζαφούλης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα πέρασε από το τοίχος, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

ΜΠΑΓΚΑΣ ΑΡΣΕΝΗΣ - ΠΛΑΤΣΑΣ

Στην διαδιακασία των πέναλτι οι δύο ομάδες… χτύπησαν από οκτώ τέρματα, μέχρις ότου να αναδειχθεί νικητής. Ο άνθρωπος που έκρινε την πρόκριση υπέρ του Μαυροβουνίου, ήταν ο ποδοσφαιριστής της Μελιβοίας που μπήκε χρονικά ως αλλαγή τελευταίος στον αγωνιστικό χώρο και ήταν ο Λόλος, που πλάσαρε άουτ.

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ - ΜΕΛΙΒΟΙΑ 2016 - 2017 - ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Η διαδικασία των Πέναλτι

1ο Πέναλτι (Μαυροβούνι): Πεζής και 1 – 0.
2ο Πέναλτι (Μελιβοία): Κατσιάνος και 1 – 1.

ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΣ

3ο Πέναλτι (Μαυροβούνι): Ακριβόπουλος και απέκρουσε ο Φιλοκώστας. 1 – 1.
4ο Πέναλτι (Μελιβοία): Πλατσάς και απέκρουσε με τα πόδια ο Καραποστόλης. 1 – 1.
5ο Πέναλτι (Μαυροβούνι): Μαντζαφούλης και 2 – 1.
6ο Πέναλτι (Μελιβοία): Πασιάς Π. και 2 – 2.
7ο Πέναλτι (Μαυροβούνι): Νότας και 3 – 2.
8ο Πέναλτι (Μελιβοία): Κατσιώτης και 3 – 3.
9ο Πέναλτι (Μαυροβούνι): Αρσένης και απέκρουσε με τα πόδια ο Φιλοκώστας. 3 – 3.

ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

10ο Πέναλτι (Μελιβοία): Καπετάνιος και απέκρουσε με τα χέρια ο Καραποστόλης. 3 – 3.
11ο Πέναλτι (Μαυροβούνι): Καψαλός και 4 – 3.
12ο Πέναλτι (Μελιβοία): Γκοργκόλης και 4 – 4.
13ο Πέναλτι (Μαυροβούνι): Μπατζέλας και απέκρουσε με τα χέρια ο Φιλοκώστας. 4 – 4.
14ο Πέναλτι (Μελιβοία): Πασιάς Δ. και πλάσαρε άουτ. 4 – 4.
15ο Πέναλτι (Μαυροβούνι): Καραποσόλης και 5 – 4.
16ο Πέναλτι (Μελιβοία): Λόλος και πλάσαρε άουτ. 5 – 4.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 2016 - 2017 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Οι Συνθέσεις

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 2016 - 2017 - ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Ηλίας Αρβανίτης): Καραποστόλης, Μαντζαφούλης, Νότας, Καψαλός, Βαρσάμης (78′ Σομίρης), Πάτας (59′ Μπατζέλας), Μπάγκας Αρ., Σαράντης (102′ Παπαϊωάννου), Πεζής, Ακριβόπουλος, Τατσέλος.

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ - ΜΕΛΙΒΟΙΑ 2016 - 2017 - ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Πλατσάς, Μαλαχτάρης (86′ Γκοργκόλης), Κατσάνος, Ρέντζας, Κατσιώτης, Γκουντάρας (98′ Λόλος), Μυλωνάς, Πασιάς Π., Καπετάνιος, Πασιάς Δ.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ - ΜΕΛΙΒΟΙΑ - ΣΤΑΪΚΟΣ - ΚΟΤΟΥΜΠΑΣ Δ. - ΤΕΓΟΣ ΑΓΓ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Κοτούμπας, Τέγος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com