Όλα έγιναν στο φινάλε…

Το τελικό σκορ (1 – 1) είναι αυτό που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας σε Μαυροβούνι και ΠΑΟΛ Αβέρωφ μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Α’ DE-TOX Λάρισας!

Οι δύο σύλλογοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στην αγωνιστική αυτή και με το 1 – 1 η ομάδα του Γιάννη Σιάρκου έφθασε τους έξι βαθμούς και το σύνολο του Δημήτρη Κουκουλιάφκα τους οκτώ βαθμούς.

Όλα ήταν ρευστά στο παιχνίδι μέχρι το 82ο λεπτό όπου ο Σάββας Χατζηλιάδης ευτύχησε να βάλει μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ με σουτ μέσα από τη περιοχή και τον Ηλία Λιλολάρι με σουτ από θέση βολής να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα για το 1 – 1 που ήταν το τελικό σκορ.

Πάντως, οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Σάββα Χατζηλιάδη και Αποστόλη Βούκουτο για το Μαυροβούνι και τους Ηλία Λιλολάρι και Άρη Λευκόπουλο για το Αβέρωφ…

Οι Συνθέσεις

Μαυροβούνι (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (68′ Νότας), Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Κολιοφούτης (62′ Παπαμάνος), Μπατζέλας Ν., Σπανός (85′ Προβίδας), Χατζηλιάδης, Βούκουτος (58′ Ακριβόπουλος).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Μπαστούνης, Μητσιός (83′ Λευκόπουλος), Μούτσα, Αλατάς (89′ Τάχος), Παρλάντζας, Λιλολάρι, Σεμιλιέτωφ (65′ Ντέκας), Κουσιάς, Γραμμένος, Μπαρούτας (70′ Χάνι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Δεδικούσης, Νάκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...