Όλα «δείχνουν» παραμονή Τεννέ

Ο Μπάμπης Τεννές φαίνεται πως θα οδηγήσει τη Λαμία και στη δεύτερη σεζόν της στη Superleague, με τον σύλλογο και τον Έλληνα τεχνικό να ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

Η σεζόν 2017/18 ήταν η παρθενική στη Superleague Σουρωτή και άρα εξ ορισμού δύσκολη για τους Φθιωτούς.

Ο στόχος της παραμονής επετεύχθη χωρίς πολλές συγκινήσεις, παρότι χρειάστηκε να επέλθει και η 29η αγωνιστική για να οριστικοποιηθεί και μαθηματικά.

Συν τοις άλλοις, η πορεία στο Κύπελλο ως τα προημιτελικά και η μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού έδειξε την καλή κατάσταση στην οποία βρέθηκε μέσα στη σεζόν η ομάδα, όταν και κατάφερε να εξασφαλίσει τους βαθμούς που την οδήγησαν σε σχετικά ασφαλή μονοπάτια ως το τέλος.

Στην «επόμενη μέρα» της ομάδας, τόσο ο σύλλογος, όσο και ο Μπάμπης Τεννές φαίνεται πως σχεδιάζουν από κοινού τα πλάνα. Το συμβόλαιο του προπονητή με την ομάδα τελείωσε, αλλά η εμπιστοσύνη εκατέρωθεν θα οδηγήσει στην ανανέωσή του και στον σχεδιασμό του ρόστερ, με τις προσθαφαιρέσεις που κρίνονται απαραίτητες.

Ο Έλληνας τεχνικός συνομιλεί απευθείας με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, που τάραξε τα νερά πριν από μια εβδομάδα, όταν σε δηλώσεις του ανακοίνωσε πως ο κύκλος του στην ομάδα, ως μπροστάρης και αποκλειστικός χρηματοδότης της, κλείνει.

Εντούτοις, ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει από τα δρώμενα της ομάδας και η «ψήφος» του στον Τεννέ για την επόμενη μέρα συγκεντρώνει τις συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όταν και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα για την επόμενη χρονιά.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...