Όλα μηδέν στην Αγιά…

Δωτιέας Αγιάς και Αετός Αμυγδαλέας ήρθαν ισόπαλοι δίχως σκορ κι έτσι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη έφθασε τους τριάντα πέντε βαθμούς με αυτό τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ από την άλλη, το σύνολο του Μάκη Αλεξούδη έφθασε τους είκοσι δύο πόντους και συνεχίζει τη προσπάθεια του από τη προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι χάθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με πιο σημαντική όμως το δοκάρι που είχε στο 45′ ο Σωτήρης Περδίκης για την Αμυγδαλέα, με τη μπάλα από τη προσπάθεια του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστία του Ρούσσου.

Οι Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Θοδωρής Στεργιάδης): Ρούσσος, Ντελής, Ποτόσογλου, Γούτος, Χονδροδήμος (75′ Βλάχος), Μπαλαμώτης, Ντακούλας, Γελαλής (82′ Γεωργοβίτσας), Κατσής (62′ Πασιάς), Κορλός (90′ Φουκαλάς), Τσατσαλίδης.

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής (60′ Ντάλλας), Ντάσκας, Περδίκης, Παπακωστούλης, Παραφέστας, Τσεκούρας, Μακρίδης (85′ Καλογιάννης), Ανδριανόπουλος (80′ Πλης), Παπαδάμου, Κουρούκας (90′ Μπέλτσιος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Κοσμάνος, Κουτίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...