Όλα τα… “λεφτά” στην Φιλιππούπολη

Ματς μισή κατηγορία έχει σήμερα (25/01, 15:00) στη Φιλιππούπολη, εκεί όπου ο τοπικός Απόλλωνας θα φιλοξενήσει στο πλαίσιο της εξ΄ αναβολής 15ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, τη Νίκη Βόλου.

Ο Απόλλωνας των 34 βαθμών σε πιθανή του νίκη αφήνει στο -10 τη Νίκη Βόλου των ιδίων στόχων και μοιάζει να της κόβει την… όρεξη ενόψει και της συνέχειας του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση (νίκη της Βολιώτικης ομάδας) τότε η κορυφή του Ομίλου παίρνει… “φωτιά”.

Στο καθαρά… αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει στους Πέντα, Κουρδή, Μάρκου, Γκουντρουμπή και Γιαννακόπουλο. Ενώ επίσης δεν θα έχει στην διάθεση του και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Ράντκο Μουταφτσίσκι καθώς ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δεν του επέτρεψε να εκδοθεί άμεσα το δελτίο του.

Έτσι, η αποστολή του Απόλλωνα έχει ως εξής: Φιρινίδης, Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Κολοβός, Σκούπρας, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Καρακατσάνης, Μηνάς, Διβανές, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος και Συράκος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του συλλόγου έχει κάνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να βρεθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια των παικτών του Σάκη Θεοδοσιάδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...