«Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες»

Ο Μαρσέλο Τροΐζι στάθηκε στο ότι οι παίκτες της Σπάρτης πανηγύρισαν την ισοπαλία που πήραν, αφού αυτό αποτυπώνει το επίπεδο του Απόλλωνα Λάρισας.

Την δουλειά που χρειάζεται η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία επεσήμανε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Μαρσέλο Τροΐζι και τόνισε πως η ομάδα του θα είναι βελτιωμένη στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «κυανόλευκων»: 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους σε αυτό το γήπεδο. Είδα μία ομάδα να προσπαθεί να παίξει μπάλα και την άλλη να αμύνεται. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πάρα πολύ δύσκολο και μερικές φορές έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατά ματς από ομάδες που δεν φαίνονται τόσο ισχυρές. Περίμενα το συναντήσουμε αυτό σήμερα, όπως αντίστοιχα και η Σπάρτη περίμενε εμάς.  

Εμείς μπορούσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, αλλά ήρθε αυτό το πέναλτι. Πρέπει τώρα να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος, όμως, βλέποντας μία ομάδα που ήρθε στην έδρα μας και πανηγυρίζει μόνο επειδή πήρε το βαθμό. Με δουλειά θα πάμε ακόμα πιο μπροστά. Την Πέμπτη έχουμε τον Ηρακλή και πιστεύω πως θα τα πάμε καλά. Σιγά, σιγά θα φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά».  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...