«Όλοι μαζί συνταξιδιώτες στο όνειρο»

Ο Νίκος Ιμεράι ανέλαβε πρόσφατα και επίσημα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» αποκαλύπτει τα όνειρα που έχει για τη Νίκη και εξομολογείται ότι αν συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται τώρα, σύντομα θα βρίσκεται στα «μεγάλα σαλόνια».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Ιμεράι στη «Θεσσαλία»:

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τη Νίκη;

Η πρώτη μου επαφή με τη Νίκη έγινε μέσω των παιδιών μου. Η κόρη μου πήγαινε στο βόλεϊ και ο γιος μου στο ποδόσφαιρο. Όταν έπαιζαν οι Ακαδημίες έβλεπα αγώνες κι έτσι «κόλλησα» με τη μεγάλη ομάδα του ποδοσφαίρου. Ξεκίνησα ως χορηγός στη φανέλα, αλλά στη συνέχεια μου γεννήθηκε η μεγάλη επιθυμία να βοηθήσω τον σύλλογο όσο γίνεται περισσότερο. Πράγματι αυτός ο σύλλογος είναι που μου ταιριάζει περισσότερο. Έχει προσφυγικές καταβολές, πράγμα που με άγγιξε, γιατί κι εγώ πρόσφυγας είμαι.

Σε ποια κατάσταση βρήκατε το ποδοσφαιρικό τμήμα;

Υπήρχαν αρκετές δυσκολίες, όσον αφορά την οργάνωση, αλλά και χρέη. Γι’ αυτό είπαμε ότι πρώτα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις. Ένα σπίτι ξεκινά από τα θεμέλια. Θέλαμε να βάλουμε γερά θεμέλια για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι και όχι να φτιάξουμε κάτι πρόχειρο, που με τον πρώτο άνεμο θα σκορπίσει. Ξεκινήσαμε με την οργάνωση του τμήματος, αποκτήσαμε γραφεία, στελεχώσαμε το τμήμα με προσωπικό, ενώ κάναμε νέα αρχή στην Ακαδημία. Ωστόσο βλέπω ότι οι απαιτήσεις του κόσμου δεν περιορίζονται σε μια καλή Ακαδημία. Σίγουρα οι φίλαθλοι όλων των ομάδων είναι κάπως βιαστικοί και τα θέλουν όλα γρήγορα. Εμείς όμως δεν λειτουργήσαμε έτσι. Αρχίσαμε να φτιάχνουμε το όνομα της ομάδας, και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις σωστής λειτουργίας του τμήματος. Δεν θεωρούμε σωστό να ξοδεύουμε χρήματα σε παίκτες, που έρχονται για μια χρονιά και φεύγουν.

Πιστεύετε ότι έχουν επιτευχθεί οι περισσότεροι στόχοι;

Ναι έχουν επιτευχθεί, αλλά υπάρχει και το θέμα του Πανθεσσαλικού. Πρέπει να ξεκαθαρίσει για το διάστημα που θα το έχουμε στη διάθεσή μας. Επίσης έχουμε τα πρότζεκτ του «Π. Μαγουλάς» και του χώρου του ΟΣΕ, τα οποία θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα.

Πόσο θα βοηθήσουν την Ακαδημία αυτά τα έργα;

Έχοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις η Νίκη θα μπορεί να προσελκύσει πολλά παιδιά όχι μόνο από τη Ν. Ιωνία και τον Βόλο, αλλά από όλη τη Μαγνησία. Μ’ αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος θα έχει μέλλον. Επιδιώκουμε τον καλύτερο συντονισμό της Ακαδημίας, ώστε μελλοντικά ολοένα και περισσότερα παιδιά να προωθούνται στην πρώτη ομάδα. Δυστυχώς ο Βόλος αδικεί τα παιδιά του και αναζητούν αλλού την τύχη τους. Όταν ολοκληρωθούν τα έργα αυτά, τότε η Νίκη θα αλλάξει επίπεδο.

The post «Όλοι μαζί συνταξιδιώτες στο όνειρο» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...