Όρθιος στο Παλαιοχώρι ο Εδεσσαϊκός!

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, που σίγουρα δυσκόλεψε τους παίκτες των δύο ομάδων. Ήταν μοιρασμένο και η υπεροχή ήταν πότε από τους γηπεδούχους και πότε από τους φιλοξενούμενους, με ευκαιρίες εκατέρωθεν μπροστά στις δυο εστίες. Τελικά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε για καμιά ομάδα με αποτέλεσμα η ισοπαλία να σφραγίσει τις προσπάθειες των παικτών, ένα αποτέλεσμα μάλλον δίκαιο, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

Στο 12’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ το εκτέλεσε ο Δημήτρης Κωτάκης η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου. Στο 14 γέμισμα του Θωμά Γκαρακλίδη ο Τάσος Ταουσάνης έπιασε κεφαλιά άουτ. Στο 24’ σέντρα σουτ του Στέφανου Ντόγου αποκρούει ασθενώς ο Σάκης Γιώτας αλλά ο Βαγγέλης Μεταξάς δεν καταφέρνει να βρει την μπάλα. Στο 30’ ο Δημήτρης Κωτάκης εκτέλεσε κόρνερ, έπιασε ωραία κεφαλιά ο Αλμπέρτο Σιμόνι η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 44’ παρόμοια φάση από κόρνερ, πήρε την κεφαλιά ο Ηλίας Ιγνατίδης η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 53’ νέο κόρνερ για τους γηπεδούχους κεφαλιά του Αλμπέρτο Σιμόνι μπλοκάρει ο Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου. Στο 55’ η σειρά του Εδεσσαϊκού να απειλήσει με τον Αργύρη Τούφα να εκτελεί φάουλ μόλις άουτ. Στο 75’ εκτέλεση φάουλ του Κώστα Παπαγεωργίου μόλις άουτ. Στο 89’ δυνατό σουτ του Δημήτρη Λαφαζανίδη η μπάλα πέρασε άουτ. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν με γεμίσματα κυρίως, αλλά η άμυνα του Εδεσσαϊκού ήταν απροσπέλαστη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μέγας, Μηνούδης (Πιερίας), Καλορογιάννης (Κυκλάδων)

Άρης Παλαιοχωρίου (Ανδρέας Παντζιαράς): Γιώτας, Αποστολάς, Μπάμπουρας, Καταμπάς, Τσιντογιάννης (67’ Χαρίσης), Δημητρακόπουλος, Κωτάκης, Κεφαλάς(73’ Αλωπούδης), Ιγνατίδης (85’ Σκέμπι), Σιμόνι, Μανιός (69’ Βερνάρδος).

Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαπάνης): Σοιλεμέζογλου, Κιόρτσης, Χαραβητίδης, Γκαρακλίδης(73’ Αβραμίδης), Μωυσίδης, Τούφας, Παπαγεωργίου, Ταουσάνης, Ντόγος (76 Τσιάκαλος), Μεταξάς (80’ Λαφαζανίδης), Παπαδημητρίου (90’ Πούπης).

Πηγή: pellasports

The post Όρθιος στο Παλαιοχώρι ο Εδεσσαϊκός! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...