2 – 6 και… απόλυση!

Το σκορ αλλά και το αποτέλεσμα της ημέρας σημειώθηκε στο Μακρυχώρι, εκεί όπου ο τοπικός Αετός ηττήθηκε με το εκκωφαντικό 2 – 6 από την Δόξα Αργυροπουλίου, φέρνοντας την απόλυση του Βασίλη Νάρη από τις τάξεις της ομάδας του Αετού. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το Αργυροπούλι στην επιστροφή του στην «μεγάλη» κατηγορία.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη τα δύο συγκροτήματα αποφάσισαν να μοιράσουν γκολ και θέαμα. Μπορεί στο 46′ ο Στέλιος Μπαχτσιβάνος να έχασε πέναλτι για το Αργυροπούλι, αυτό όμως δεν ήταν ικανό για να τους στερήσει την διάθεση ενόψει και της συνέχειας.

Στο 55′ ο Ζάχος εκτέλεσε κόρνερ και ο Χατζής με κεφαλιά άνοιξε τον χορό των τερμάτων. Για να πάρει την σκυτάλη δύο λεπτά αργότερ ο Αλέξης Τσούτσας και να κάνει το 2 – 0 στο 57′. Στο 59′ ο Αετός μείωσε σε 1 – 2 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Φούντας.

Στο 68′ σουτ του Γκαραλιάκου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους, ενώ στο 70′ ο Αλέκος Ριζούλης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3. Στο 74′ ο Δημήτρης Κόκκορας με σουτ στην κίνηση έκανε το 1 – 4, ενώ το 1 – 5 πέτυχε με ατομική ενέργεια και σουτ, ο Αποστόλης Κούλπας. Στο 78′ ο Αλέξης Τσούτσας με σουτ από καλή θέση πέτυχε το τελευταίο τέρμα των φιλοξενουμένων, την στιγμή όπου στο 86′ ο Στέλιος Μπαχτσιβάνος μετά το χαμένο του πέναλτι είχε και δοκάρι.

Το τελικό 2 – 6 διαμόρφωσε ο Αβέλλας στο 90′.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Νάρης): Πουτσιάκας, Μπουζώνας, Χριστιανίδης (81′ Γκουγκουλιάς), Τίκος, Δάσσιος, Παυλόπουλος, Γκαμπέτας, Τζίκα (61′ Αβέλλας), Φούντας, Γκαραλιάκος (79′ Κουσιάς), Τέας.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Καρράς, Μπουζούκας, Κούλπας, Μάρκου, Τσούτσας Αλ., Ριζούλης (71′ Σιαμαντούρας), Σχοινάς (62′ Κόκκορας), Ζάχος (81′ Τσίτσας), Χατζής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Μίχος, Δεδικούσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com