2/2 για τον Μαχητή κόντρα στη πολύ καλή Μελιβοία

2/2 για τον Μαχητή κόντρα στη πολύ καλή Μελιβοία

Ματς, αν και νωρίς, κορυφής ήταν αυτό στη Τερψιθέα καθώς αμφότερες και οι δύο ομάδες την πρώτη αγωνιστική επικράτησαν την πρώτη αγωνιστική.

Ο Μαχητής τελικώς επικράτησε με 2 – 1 της πολύ καλής ομάδας που “χτίζει” ο Μίλτος Ζιάκας στη Μελιβοία, κάνοντας το 2/2 και επιβεβαιώνοντας κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα τον τίτλο του φαβορί της κατηγορίας.

Το Φιλμ του Αγώνα

2′ 1 – 0 Φάουλ από δεξιά, εκτελεί ο Κυριάκος, αναμπουμπούλα στην άμυνα της Μελιβοίας με τον Τσιτουρτζή να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 1 – 0.

13′ Κάθετη πάσα στον κενό χώρο από τον Τσιτουρτζή στον Μάτο, τετ – α – τετ ο Μάτος κάνει το σουτ και η μπάλα μόλις άουτ.

15′ Τετ – α – τετ ο Τσιτουρτζής κάνει το σουτ και αποκρούουν οι αμυντικοί της Μελιβοίας.

17′ Δυνατό σουτ από τον Αποστόλου στην αρ. γωνία του Γεωργούλα που αποκρούει την μπάλα.

24′ Σέντρα από τα αριστερά, ο Σαββίδης βρίσκει τον Μάτο και αυτός κάνει ευθύβολο σουτ και ο Γεωργούλας αποκρούει.

42′ Ο Κυριάκος συνδυάζεται πολύ ωραία με τον Αποστόλου, ο Αποστόλου με τακουνάκι βρίσκει και πάλι τον Κυριάκο ο οποίος πιάνει δυνατό σουτ και με υπερένταση αποκρούει ο Γεωργούλας.

43′ 2 – 0 Ο Αποστόλου δίνει έξοχη πάσα στον Μάτο ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό σουτ κάνει το 2 – 0.

73′ 2 – 1 Κόρνερ για την Μελιβοία με τον Σουλιώτη με καρφωτή κεφαλιά μειώνει σε 2 – 1, με την μπάλα αρχικά να βρίσκει και το δοκάρι.

Οι Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Κώστας Τσιτσιούμης – Αχιλλέας Στεργιάκης): Μπρέλλας, Τσιαντούλης, Κακαζούκης, Αθανασίου, Χασιώτης, Παυλόπουλος Α. (81′ Βλησαρούλης), Κυριάκος, Τσιτουρτζής (64′ Μάρκου), Σαββίδης, Μάτος, Αποστόλου (64′ Σχοινάς).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Μίλτος Ζιάκας): Γεωργούλας,

Διαιτητική Τριπλέτα
Βαλιώτης Αντ., Καραμπούλας, Λάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...