Γυμναστήριο αντί για γήπεδο για τη Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας, όπου το πρωί του Σαββάτου (05/10) οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να κάνουν γυμναστήριο αντί προπόνηση στο γήπεδο της Γαλήνης.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Στουρνάρα προπονείται σε καθημερινή βάση για να είναι έτοιμο στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ακόμη δεν έχει οριστεί, με τη Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας να έχει και φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα με αντίπαλο τη Κ18 από τα Τρίκαλα.

Τα χαμογελαστά πρόσωπα στις φωτογραφίες αποδεικνύουν τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται καθημερινά στην ομάδα αλλά και το θετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της Κ19, με τον Βαγγέλη Στουρνάρα να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό το κομμάτι…

Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της Κ19, Βαγγέλη Στουρνάρα και ο νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Σήμερα κλείσαμε την έβδομη εβδομάδα προπονήσεων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική δουλειά των παιδιών, εκτός από δύο σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών σε αρθρώσεις. Όλα τα άλλα παιδιά είναι υγιής και αυτό είναι το ευχάριστο. Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάμε την όγδοη εβδομάδα προπονήσεων και θα υπάρξει φιλικό παιχνίδι με τη ΠΑΕ Τρίκαλα Κ18 μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς να δοκιμάσουμε συστήματα και σχηματισμούς που δουλεύουμε στη προπόνηση. Είναι άσχημο για εμάς που δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος για τη Κ19, αλλά όπως και να ‘χει εμείς θα είμαστε έτοιμοι στη πρεμιέρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...